Sezemice – Vys. Mýto B 3:1
Petr Málek, vedoucí mužstva Sezemic: „Tentokráte se mi bude utkání hodnotit velice dobře. Přístup hráčů byl totiž příkladný. Ale vše nešlo hladce. V úvodu jsme měli dvě možnosti ke skórování a pak po naší chybě hosté otevřeli skóre. Vysvobodila nás penalta, při které jsem se ale raději i se svým asistentem otočil k hřišti zády. V poslední době jsme totiž některé neproměnili. Zodpovědnost vzal na sebe gólman Báča, který svého kolegu s notnou dávkou štěstí překonal.  Prakticky po celé utkání jsme byli lepším týmem. Kromě dvou gólů jsme ještě nastřelili tyč. Pochvalu zaslouží celý mančaft, protože kluci utkání odjezdili."

Chroustovice – Rosice 3:0
Petr Čihák, trenér Rosic: „Ve srovnání s předchozím zápasem nám chyběli tři hráči, které jsme nedokázali nahradit. Šance jsme si sice vytvořili, ale nepodařilo se nám je proměnit. Soupeř zase velkou většinu svých příležitostí využil. My jsme měli velký problém dotáhnout slibně rozjeté akce do úspěšného zakončení. Hlavně v první půli jsme za stavu 0:2 mohli dát kontaktní gól. Pak by se zápas vyvíjel jinak. Místo toho přišla třetí inkasovaná branka hned v úvodu druhého poločasu. Hra v poli byla vyrovnaná, ale Chroustovice nás jednoznačně předčily v produktivitě."

Holice B – Mnětice 1:1

Daniel Tocháček, vedoucí mužstva Holic: „Byl to vyrovnaný zápas, plný bojovnosti. Obě mužstva  chtěla až do konce strhnout vítězství na svoji stranu. My jsme konečně podali výkon, hodný I. B třídy, bohužel jsme vedení opět smolně neudrželi. Bod je v naší situaci málo. Kaňkou na našem výkonu jsou dvě vyloučení, když proti prvnímu se nedá nic namítat. Avšak ve druhém má prsty nepovedený výkon rozhodčího, který nezvládl konec utkání. Musíme se pokusit získat body v Dobříkově."
Martin Turek, vedoucí mužstva Mnětic: „Jak už je venkovní tradicí, z naší strany se jednalo o nemastné neslané utkání. Domácí nás po většinu utkání přehrávali ve všech směrech. Ve finále jsme spokojeni s jednobodovým ziskem. Toto utkání společně s utkáním v Kameničkách bylo naší nejhorší prezentací. Ještě bych se pozastavil nad výkonem rozhodčích, mám na mysli dvou ze tří. Výkon hlavního byl více než úsměvný a jeho konzultace svých rozhodnutí s asistentem také. Za takový výkon by se červenali i sudí ze IV. třídy."

Rohovl. Bělá – Nasavrky 3:1
Jaroslav Novák, trenér Rohovládovy Bělé: „Asi jsem to v pozvánce zakřikl, když jsem tvrdil, že se náš lazaret  blíží ke konci. Na utkání proti Nasavrkům jsme měli  k dispozici pouze základní jedenáctku a náhradního brankáře na lavičce, který navíc musel během druhého poločasu do pole. O to víc jsem na kluky hrdý. Semkli se, podali bojovný výkon a proti soupeři  z čela tabulky se vytáhli. Hosté hráli bojovně, agresivně, dohrávali souboje, ale vázla jim kombinace a klid v koncovce. Naopak my jsme využili téměř veškeré šance."

Řečany n. L. – Zámrsk 2:1
Jaroslav Křivka, trenér Řečan: „V nepříliš pohledném zápase nebylo k vidění moc kvalitního fotbalu. Inkasovali jsme jako první, ale dokázali jsme rychle skóre srovnat. A do poločasu jsme vývoj po hrubce hostujícího brankaře otočili ve svůj prospěch. Namazal totiž neskutečně Wiesnerovi. Vyrovnané utkání jsme dokázali dobojovat k zisku tří bodů s čímž, jsme pochopitelně spokojeni. "

Kameničky – Přelouč B 5:1
Michal Strnad, trenér Přelouče B: „Výše prohry je krutá. Herně to nebylo špatné. Spíše dobré. Jenže jsme nedávali góly a byly tam i jiné okolnosti. Ujali jsme se vedení, na které domácí odpověděli trefou do černého po rohu. Pak jsme udělali hrubici a nechali jít Kameničky do plusu. Vypracovali jsme si šanci na vyrovnání, ale bez efektu. Rozhodujícím momentem byla třetí branka v naší síti. Nejdříve si rozhodčí vymyslel malou domů v naší šestnáctce. A korunu tomu nasadil, když uznal gól po následném trestného kopu. I když mu asistent signalizoval ofsajd…"

(zz, tra)