Do soutěže jsme sice vstupovali jako nováček, ale s vědomím, že kádr na I. A třídu má. A že v ní nebudeme jen do počtu. To se také ukázalo. S umístěním a bodovým ziskem jsme spokojeni. Byl o takový náš klasický, krajský podzim, po kterém na jaře útočíme na bednu (šibalský úsměv).

Začátek nám jako každý rok nevyšel. I když letos jsme se probudili dřív a bodovali už ve třetím kole. Naše hra se hodně odvíjela od toho, když jsme měli k dispozici Dujsíka, který patřil na podzim k našim nejlepším hráčům. Mužstvo si na něj zvyklo a když absentoval, tak to až na Újezd, nebylo ono. Velký problém vznikl, když že se nám zranil brankář a mezi třemi tyčemi musel pětkrát zaskočit hráč z pole. A to jsme z toho vytěžili devět bodů.

Nejlepší výkony jsme podali, jak to tak bývá, s těmi papírově silnějšími protivníky. Mám na mysli vítězné zápasy s Dolním Újezdem, s rezervami Letohradu i Vysokého Mýta. Rovněž druhý poločas s Luží, kdy jsme sahali po vítězství, ale nakonec z toho nebyl ani bod. Parádně jsme si zastříleli s Nasavrky (7:1). Ještě v minulé sezoně účastník krajského přeboru Dolní Újezd mohl dopadnout podobně, ale skončilo to jen 4:0.

Naopak Špatně jsme hráli v Pardubičkách, ve Svitavách B a doma s Pomezím i když jsme vyhráli. Zklamán jsem z proher s Luží a Kunčinou, které jsme měli zvládnout lépe.

FK Horní ŘediceCelkem
4. místo, 13 zápasů, 7 výher, 2 remízy, 4 prohry, skóre 34:26, 23 bodů

Doma
3. místo, 7 zápasů, 5 výher, 1 remíza, 1 prohra, skóre 25:11, 16 bodů

Venku
5. místo, 6 zápasů, 2 výhry, 1 remíza, 3 prohry, skóre 9:15, 7 bodů

Penalty
Celkem: 0:2, doma: 0:1, venku: 0:1

Nejlepší střelci
10 – Dědič, 7 – Dujsík, 4 – Klír