Ústí n. O. – Náchod 6:1
Vladimír Chudý, trenér Jiskra Ústí nad Orlicí: „Do utkání jsme nastupovali s cílem odčinit nepovedený výsledek z minulého týdne a myslím si, že se nám to podařilo nad očekávání. Náchod jsem několikrát v této sezoně viděl a věděl jsem, že má výbornou ofenzivu, dokáže si za zápas vytvořit několik gólových příležitostí, ale zároveň má velké problémy v obranné činnosti. To vše se v sobotu potvrdilo a výsledek utkání hovoří za vše. Několik dalších gólových šancí jsme zahodili. Z mého pohledu se nám utkání podařilo, plnili jsme taktické pokyny, hráči hráli s chutí. Drobná kaňka je jen inkasovaný gól v samém závěru. Udržet koncentraci po celý zápas i za stavu 5:0 se nám bohužel nepodařilo. I přesto jsme všichni v Ústí za vysoké vítězství rádi."
Jaroslav Panenka, trenér FK Náchod: „Naší hrou nehrou jsme soupeři umožnili tento výsledek, který je nedůstojný Náchoda."

Trutnov – Letohrad 1:1
penalty 4:5
Miloš Dvořák, trenér MFK Trutnov: „Tenhle zápas bude hodně bolet. Mohli jsme se posunout blíž k týmům a mohla být i psychická vzpruha pro hráče. Takhle si nechat vzít vítězství. Kdybych to měl říct naplno, musel bych být sprostý."
František Dvořák, trenér FK Letohrad: „Utkání s minimem šancí, které skončilo zaslouženou remízou. Domácí šli ve druhém poločase do vedení po zaváhání celé naší obrany. V poslední minutě se nám ovšem podařilo vyrovnat po nedorozumění domácího brankáře s obranou. V penaltovém rozstřelu jsme byli šťastnější."

Kratonohy – D. Králové 0:1
Václav Pišta, trenér FK Kratonohy: „První půli ovládli hosté, kteří v 10. min. trefili tyč a poté si vypracovali dvě gólovky, které chytil Mačí. My jsme byli absolutně bez pohybu a kupili laciné ztráty, čehož aktivně hrající hosté využívali k častým a nebezpečným přečíslením. Naše první šance přišla až ve 41. min., ale Kořínek mířil pouze do náruče Vaníčka. Ve druhé půlce hosté lehce ubrali na aktivitě, ale my jsme, bohužel, ve špatném výkonu pokračovali. Navíc v 60. minutě poslal Dvůr do vedení krásnou střelou z šestnácti metrů Fejk. My jsme se v závěru dostali do dvou nadějných příležitostí k vyrovnání, ale ani jednu jsme nedokázali proměnit. Byl to náš nejhorší výkon, Dvůr nás za to potrestal a zcela po zásluze si odvezl tři body."
Pavel Matějka, trenér TJ Dvůr Králové: „Po utkání na hřišti nováčka u nás vládne spokojenost. A to především s herní kvalitou z prvního poločasu. Mrzí mě naopak produktivita, protože jsme měli šancí na více branek. Ve druhé půli domácí změnili taktiku, dostali nás pod tlak, ale gól jsme po individuální akci Fejka vstřelili my. Od té chvíle jsme hru kontrolovali, soupeř v závěru vrhl všechny síly do útoku, vyrovnat ale nestihl. Všichni hráči odvedli maximum pro zisk tří bodů."

Př. Kopanina – V. Mýto 0:0
penalty 5:6
Roman Oliva, trenér SK Vysoké Mýto: „Pro nás je výhra na penalty ztráta, protože od začátku do konce zápasu jsme si vytvořili asi dvanáct vyložených šancí, které jsme neproměnili. Utkání se hrálo na těžkém terénu, ale i tak jsme hráli velmi dobře. Co bylo špatně, je jen to naše zakončení. Zrovna to byl takový duel, že kdyby se hrálo celý den, tak nedáme asi nic."

Živanice – Ostrá 0:0
penalty 3:2
Milan Ujec st., trenér TJ Sokol Živanice: „Po vyrovnané první půli jsme v té druhé soupeře přehrávali. Chyběl nám však kousek štěstí ke vstřelení branky."

Pardubice B – Chrastava 1:1 penalty 3:2
František Kovárník, trenér FK Pardubice B: „Nastoupili jsme v silně omlazené sestavě, ale tentokrát hráči podali výkon na hranici svých možností. Zejména těch fyzických. 
S dvěma body panuje absolutní spokojenost. Musím pochválit všechny hráče za nasazení a bojovnost. Vynikli Řehák, Prokopec, Gašpar a v neposlední řadě Šmíd, který nás několikrát podržel jistými zákroky a navíc soupeři zlikvidoval tři z pěti penalt. Na straně soupeře hráli prim brankář Zíka a samozřejmě Jiří Štajner. Ten prokázal nesporné kvality. Pro naše mladé hráče byla cenná zkušenost zahrát si proti někomu, kdo má za sebou přes dvě stě zápasů v Bundeslize."