Srch – Prosetín 3:1
Rostislav Němeček, trenér Srchu: „Zápas se musel divákům líbit. Také proto, že  Prosetín k nám přijel hrát fotbal a nepřijel jen bránit. Prezentoval se jako houževnatý soupeř. Podle mého jsme podali kvalitní výkon hlavně ve druhém poločase, kde jsme byli jednoznačně lepší. Naše výhra je zasloužená."

H. Jelení – Mor. Třebová 3:0
Jaroslav Frydrych, trenér Jelení: „Výsledek vypadá jako snadná záležitost, ovšem k jeho dosažení jsme  museli vynaložit hodně sil. Moravská Třebová se ukázala jako nejkvalitnější soupeř za ten rok, co na Jelení působím. Má svém středu mladé, šikovné kluky, kteří však mají problémy se zakončováním. My jsme velmi rychle splnili jeden z cílů, a to vstřelit branku. Na rozdíl od protivníka jsme se neustále tlačili do brány. Byli jsme důraznější a také hladovější.  O tom svědčí dva góly ze třech, kdy jsme vybojovali volné míče a pak přesně vystřelili. Na druhou stranu jsme dokázali také zahodit vyložené šance, kdy jsme třeba postupovali sami na gólmana. V nepříznivém počasí musím vyzdvihnout vynikající návštěvu."

Č. Třebová B – Hradiště 2:2
Jaroslav Mudroch, trenér Hradiště: „Bod bychom vzhledem k postavení soupeře v tabulce před zápasem asi brali. V první půli jsme byli více na míči, domácí ale hrozili rychlými výpady. Našim kombinacím, kterými jsme se dostávali do šestnáctky, chyběla lepší finální přihrávka a snad i trochu štěstí. Přesto jsme si vytvořili několik slibných příležitostí, kdy jsme měli vsítit branky. Druhý poločas již nebyl tak fotbalový. Naše aktivita nás však dostala do dvoubrankového vedení. Závěr se nám nepovedl. Měli jsme si odvést tři body. Herně jsme byli lepším týmem."

Pomezí – Přelouč 2:2
Jiří Novotný, vedoucí mužstva Přelouče: „Naše hra stále postrádá větší nasazení a důraz. Jako kdybychom šli hrát pouťák. Při otočení výsledku z 0:1 na 2:1 jsme sedm minut před koncem nechali trestuhodně volného hráče, který pohodlně vyrovnal. Zápas se vyznačoval neproměňováním vyložených šancí na obou stranách. Proto je asi remíza spravedlivá. Solidně zachytal Poříz."