I. A: FK Přelouč – (3. místo, 16 bodů) – FK Choceň B (13. místo, 6 bodů). Sobota v 16 hodin. Souboj týmů z opačných pólů tabulky. Hosté mají souběh utkání s A týmem, takže žádné velké posilování nebude. Domácí sehráli v soutěži řadu těžkých zápasů a v tomto utkání si musí dát velký pozor, aby svého soupeře nepodcenili.

Sokol Staré Hradiště (7. místo, 10 místo) – Slavoj Cerekvice (1. místo, 22 bodů). Sobota v 16 hodin.
Domácí čeká možná nejtěžší soupeř v soutěži, byť se jedná o nováčka. Jaroslav Mudroch, trenér St. Hradiště: „Zápas sám o sobě je pro nás velkou motivací. Soupeř ještě neprohrál, inkasoval jen dvě branky a zdá se, že míří výš. Pozornost musíme věnovat defenzívě a trpělivě čekat na brejkové situace. Úspěch v tomto utkání by nás mohl nastartovat…“

Spartak OEZ Letohrad B (9. místo, 9 bodů) – TJ Valy (12. místo, 6 bodů). Neděle v 16 hodin. Hosté mají o tři body méně než soupeř, a tak hlavní motivací je v tomto utkání ninimálně remizovat. Hosté potřebují nahradit domácí ztrátu doma se Sokolem Moravany (1:4)..
Petr Hocke, vedoucí mužstva Valů: „Letohradské béčko má souběh utkání s A týmem, takže výrazněji se asi neposílí. My potřebujeme body jako sůl a zdá se, že bychom měli být kompletní. Do sestavy se po delší době vrací obránce Půlpán…“

Sokol Moravany (5. místo, 13 bodů) – Moravská Třebová (14. místo, 3 body). Neděle v 16 hodin. Moravany již nabraly dech a stabilizovaly svoji výkonnost. V tabulce se posunuly výš a na druhou postupovou příčku již ztrácí jen čtyři body. Hosté, po sestupu z krajského přeboru, se jen ztěžka adaptují na nižší soutěž, ale jejich herní projev není špatný a je jen otázkou času, kdy bodové manko z první třetiny soutěže budou umazávat.