Příprava na jarní část nebyla zcela ideální. Ano, vyhráli jsme okresní část zimní turnaje Pamako, ale soupeři se rekrutovali z nižších soutěží a my nikdy nenastoupili v optimální sestavě.

A pak to přišlo. Prvních pět mistrovských zápasů bylo špatných. Nedařilo se a když už to vypadalo, že nepříznivou bilanci zlomíme, chybělo i sportovní štěstí. Obrat nastal na Dolíčku s Rohovládovou Bělou. Tam se jsme se chytili. Více se bojovalo a přišly i šance, které jsme konečně proměňovali. A tím jsme začali dělat body. Upletli jsme šňůru sedmi zápasů bez prohry. Je pravda, že jsme některé spíše ubojovali, nicméně před tím, když jsme hráli dobře, tak to stejně nic nepřineslo.

Dobrý zápas jme odehráli ve Starém Mateřově, doma s Chroustovicemi, s Rohovládovou Bělou i část s Řečany, když se prohrálo. Vůbec nepovedené byly ve Stolanech, Proseči a doma s Nasavrky. A tak cíl, který jsme si dali udržet se v soutěži, jsme splnili. Říká se že druhý rok je těžší, tak se zase o I. B. třídu popereme.

Co se týče docházky, tak celkově vzato do ideálu jí chybělo daleko. Hráči by si měli přehodnotit vztah ke klubu, partě, protože to mohlo být určitě lepší. V mužstvu nebyl vyložený ostrostřelec oba útočníci jak Urbanec tak Adam dali shodně branek. Ze zálohy jim sekundoval Augustin. Sem tam se přidali další.

Myslím si, že je nejvyšší čas také pomalu omlazovat kádr. Bude to však velice těžké, protože v klubu chybí dorost. Jinak si kluci zaslouží pochvalu, že i když se nedařilo, tak jsme to jako nováček určitě zvládli. A nebýt absence některých klíčových hráčů, určitě bychom získali více bodů. Aplaus si zaslouží naši fanouškům, kteří nám fandili i když se nedařilo. A jezdili i na venkovní zápasy.

Slavoj Choltice

Celkem
11. místo, 26 zápasů, 8 výher, 7 remíz, 11 proher, skóre 46:56, 34 bodů

Podzim
11. místo, 13 zápasů, 3 výhry, 5 remíz, 5 proher, skóre 23:28, 17 bodů

Doma
11. místo, 13 zápasů, 5 výher, 4 remízy, 4 prohry, skóre 26:21, 22 bodů

Venku
10. místo, 13 zápasů, 3 výhry, 3 remízy, 7 proher, skóre 20:35, 12 bodů

Penalty
Celkem: 3:4, doma: 3:1, venku: 0:3

Nejlepší střelci
8 – Urbanec a Adam, 7 – Augustin, 5 – Jan Kohoutek