Sobota 17.00: FC Titanic Srch (3., 6 b., 5:3) – SK Sokol Prosetín (9., 1 b., 2:4).
Rostislav Němeček, trenér Srchu: „Další domácí zápas chceme samozřejmě zvládnout vítězně. Pokud k němu přistoupíme jako k utkání v Moravské Třebové, tak by se nám to mohlo povést. Soupeře poměrně dobře znám. Hraje za něj několik zkušených borců, kteří hráli i vyšší soutěže. Je ale pravda, že Prosetínu se daří spíše v domácím prostředí. Uvidíme, jak tomu bude dnes."
Tip Deníku: 1

Neděle 17.00: AFK Horní Jelení (1., 6 b., 9:0) – Slovan Mor. Třebová (10., 0 b., 5:7).
Jaroslav Frydrych, trenér H. Jelení: „Hrajeme posvícenský zápas. Střetnutí s Moravskou Třebovou bereme jako každé jiné. Chceme jej vyhrát, přestože víme, že se jedná o velice kvalitní tým s ambicemi rychlého návratu do krajského přeboru. Při dobrém počasí očekávám velkou návštěvu, kterou nechceme zklamat. Doufám, že po středečním pohárovém zápase, který ukázal, že nic nepřijde samo, se hráči vrátí k bojovnosti, nasazení a fotbalovosti. Kádr je až na pár výjimek kompletní."
Tip Deníku: 1

Neděle 17.00: FK Česká Třebová (2., 6 b., 7:2) – Sokol Staré Hradiště (4., 6 b., 3:1).
Jaroslav Mudroch, trenér Hradiště: „Českotřebovské béčko oba zápasy vyhrálo a dokázalo nastřílet sedm branek. Bodově jsme na tom stejně. K dobrému výsledku potřebujeme podat soustředěnější výkon."      
Tip Deníku: 1

Neděle 17.00: Sokol Pomezí (11., 0 b., 1:3) – FK Přelouč (5., 4 b., 6:3).
Václav Slavík, trenér Přelouče: „Jedeme pro nás do zcela neznámého prostředí. To se týká jak hřiště tak i soupeře. Takže vůbec nevím, co můžeme od zápasu čekat. Každopádně domácí dvakrát prohráli o gól, tak určitě budou chtít tuto špatnou bilanci napravit. Nám se hráči protočili na dovolených, takže stále nejsme kompletní. Nicméně určitě se vydáme do Pomezí s odhodláním bodovat. Bohužel z pracovních důvodů nemohu být zápasu přítomen, tak jen doufám, že kluci zápas neodchodí…"
Tip Deníku: 1