Holice B Pardubičky 0:2

Josef Jílek, trenér Holic B:„Přes problémy se sestavou v obou týmech dospělých a fakt, že tři naši hráči měli v nohách sobotní zápas za áčko, jsme dokázali se soupeřem až do jeho prvního gólu z trestného kopu držet krok. Bohužel krátce po začátku odstoupil i Englich. Zdravotní problémy nás provázely dále a utkání musel dochytat brankář z dorostu. Celkově jsem spokojen, nepředvedli jsme žádnou ostudu. Naopak jsme byli hostům po většinu zápasu více než vyrovnaným soupeřem."

Kamil Řezníček, trenér Pardubiček:„Sehráli jsme jedno z nejtěžších utkání v soutěži. Holická rezerva potvrdila jarní fazonu, jednalo se o jedno z nejfotbalovější mužstvo v soutěži. Nám zpočátku notně svazovala nohy nutnost uhrát bod k postupu, což se projevilo zejména v koncovce. Neproměnili jsme možné i nemožné. Přesto utkání přineslo řadu zajímavých fotbalových momentů na obou stranách. Jsem velice rád, že se nám podařilo zvítězit a tím si splnit postupový sen."

Hor. Jelení Prachovice 6:2

Roman Hendrych, trenér Jelení:„Kdybychom první poločas prohráli 1:4, tak by se nikdo nemohl divit. Prachovice byly jasně lepší a my vyloženě trapní. Chyběl nám pohyb a většina našich borců si myslela, že se soupeř porazí sám. O přestávce jsme udělali dvě změny a naší hře to výrazně prospělo. Jak Šmidberský, tak Horáček hru oživili. Výsledkem toho byly góly a hlavně agresivita i pohyb."

Řečany n. L. Ronov 2:2

Jaroslav Křivka, trenér Řečan:„Před zápasem jsem avizoval, že jen výhra je přijatelný výsledek a ostatní zavání fiaskem. Zápas ve kterém jsme se chtěli důstojně rozloučit s fanoušky se však ostudou stal. Hra byla na úrovni třetí třídy. S tímto výkonem nejsme schopni porazit nikoho. Bojovnost se ztratila a fotbalové umění, i to málo, co hráči snad ještě mají, si nechali doma. Jen obrovské štěstí a nás odvrátilo od ještě větší blamáže."

Luže Rosice n. L. 3:3

Jiří Zackl, trenér Rosic:„V Luži se hrál zajímavý zápas. Ve 2. minutě jsme neuhlídali Mikana, ale za chvíli utekl Buchal a vyrovnal. Na další inkasovaný gól jsme odpověděli ve 14. minutě, kdy po rohu skóroval hlavou Hamerský. První poločas jsme prohráli, když v jeho závěru Frinta vyrazil míč jen před sebe a domácí pohodlně dorazili. Ve druhé půli nejprve trefil Rössler břevno. A pak v 77. minutě vyrovnal Rogovik po křížném pasu Zelinky. Chválím celý tým, který odehrál dobré utkání. Vynikli Buchal, Pešek a Zollman."

(zz, tra)