Pardubická juniorka hostí v posledním domácím střetnutí této sezony východočeského rivala z Náchoda. Mladíci usilují o bronzovou příčku, jejich soupeř od polských hranic má daleko horší starosti. Holice, které mají ze sestavy torzo, už asi těžko v této sezoně získají na domácím trávníku alespoň v jednom případě tři body.

Sobota 10.15: FK Pardubice B (4., 47 b., 48:33) – FK Náchod (10., 36 b., 47:44). Pod Vinicí. Na podzim: 2:1.
„Čeká nás dvojzápas s týmy, které ještě nemají jistotu záchrany. Dnes s Náchodem a už ve čtvrtek ve Dvoře. Všichni co umějí počítat, dojdou k závěru, že naši soupeři by měli bodovat. Jenže my jim nehodláme darovat nic zadarmo. Dostaly jsme se do hry o třetí příčku a tu také chceme vybojovat. Pro náš mladý kolektiv by byl tento výrazný úspěch povzbuzením do příští sezony. Jisté, že nebudeme moct využít služeb hráčů, kteří figurují na soupisce áčka," uvádí podstatný fakt vedoucí pardubického béčka Lukáš Ouředník.                   
Tip Deníku: 0

Neděle 17.00: SK Holice (16., 11 b., 20:85) – FK Pěnčín-Turnov (11., 36 b., 38:55). Na podzim: 3:2.
„Momentálně mi v kádru áčka zbylo sedm hráčů i s brankářem. Ostatní jsou zranění. Jak bude vypadat sestava budu vědět až podle stavu hráčů v béčku. Navíc rezerva  hraje současně s námi a tak se musíme dohodnout, kdo kam pojede. Určitě budeme muset zapojit i dorostence. Každopádně chci, aby hráči dali do zápasu všechno a makali nadoraz," říká holický kouč Jiří Tesař.    
Tip Deníku: 2