Výhra nad Turnovem, by je ale uklidnila. Holice, které poprvé v sezoně bodovaly ve dvou zápasech v řadě, teď mají zálusk na Ústí.

Sobota 17.00:
FK Pardubice B (6., 35 b., 39:32) – FK Pěnčín/Turnov(11., 30 b., 33:49).  Pod Vinicí – hřiště č. 2. Na podzim: 1:0.
„Výjimečně hrajeme již v sobotu. Náš cíl je jasný. Bezpodmínečně potřebujeme vyhrát a dostat se na klidových 38 bodů v tabulce. Turnov ale patří k celkům, které potřebují též bodovat, neboť spodek tabulky se vyrovnává. A při sestupu tří mužstev to bude v posledních šesti kolech ještě velký boj. Stát se může cokoliv. Chybět nám bude potrestaný Hanč a nemocný Baldrych. Příležitost by měli dostat někteří dorazoví dorostenci a uvidíme, kdo za nás půjde z áčka po dopoledním zápase," přemítá vedoucí pardubického béčka Lukáš Ouředník.                             
Tip Deníku: 1

Sobota 17.00:
SK Holice (16., 11 b., 19:69) – Jiskra Ústí nad Orlicí (4., 37 b., 44:37). Na podzim: 0:5.
„Soupeř nám na podzim uštědřil pěknou lekci. Jasně nás přehrál a zaslouženě zvítězil. Nyní se budeme snažit mnohem víc a po celkem podařené sérii dobrých zápasů se pokusíme uhrát co nejlepší výsledek. Ústí je jasným favoritem, ale lehké to mít určitě nebude. Doufám, že kluci zamakají a soupeře pěkně potrápíme. I když to bude velmi těžké, budeme chtít opět bodovat," přeje si holický trenér Jiří Tesař.   
Tip Deníku: 0