Holice B – Horní Jelení 2:6
Daniel Tocháček, vedoucí mužstva Holic B: „Zaspali jsme úvod utkání a soupeř nás potrestal dvěma góly. Když jsme se dostávali do hry, přišla třetí pohroma. Po přestávce už to bylo z naší strany o něčem jiném. Byl jsme jasně lepší a snížili jsme. Nicméně nás o lepší výsledek připravilo vyloučení Černého. Po něm už to byla pouze otázka skóre. Neodpustím si poznámku k výkonu hlavního rozhodčího. Ten byl vskutku divizní…"
Jaroslav Frydrych, trenér Jelení: „Konečně se nám povedlo to, o co se celou sezonu snažíme. Tedy na soupeře nastoupit, dostat ho pod tlak a z něho vytěžit góly. Ne jenom jeden. V Holicích jsme po dvaceti minutách vedli 3:0 a mohli si diktovat tempo. Jenže za jasného vedení jsme přistoupili k profesorskému fotbalu a to na zkušené pardály jako jsou Machatý či Skalický neplatí. Krátce po přestávce soupeř snížil, a tak jsme se museli vrátit k naší původní hře. Vystřídali jsme na několika postech a znovu začali protivníka přehrávat. Pomohlo nám také vyloučení Černého. Za naše kluky jsem rád, že se prosadili proti velmi zkušenému týmu. V základní sestavě holické rezervy byli všechno hráči, kteří mají něco odkopáno v divizi či krajském přeboru. Důležité také bylo, že jsme ve vyhecovaném derby udrželi emoce a soustředili se pouze na fotbal."

Řečany n. L. – Hlinsko B 0:0
Jaroslav Křivka, trenér Řečan: „Kaňuka zařídil bod, nic jiného se k zápasu nedá říci. Hosté si s námi pohrávali jako kočka s myší. Kdyby nám nastříleli deset gólů tak neřeknu ani popel. Jenže branky nedali a skvělý Kaňuka ukázal to nejlepší co umí a možná ještě více. Jeho výkon byl jako z jiné dimenze, vidět ho pan Bílek, tak se Italové v pátek diví, kdo to za reprezentaci chytá (smích). Jinak námi předváděná hra byla opět naprosto mizerná a místy až trapná. Dvě kola a pak dovolená, už se nemůžu dočkat toho klidu."

Vys. Mýto B – Rosice n. L. 1:3
Luboš Pilař, trenér Rosic: „Od třetí minuty jsme prohrávali, když domácí Matula obešel tři hráče a připravil pozici pro Svatoše. V dalším průběhu zápasu jsme si dokázali vytvořit územní převahu, protože jsme hráli více po zemi a byli fotbalovější. Ještě v první půli jsme vyrovnali po trefě D. Rouska. Krátce po přestávce stejný hráč vybojoval míč a předložil ho J. Rogovikovi, který před brankářem nezaváhal. Domácí si vytvořili náznak určitého tlaku, ale stříleli neúspěšně pouze z dálky. Náš třetí gól přidal D. Rogovik šest minut před koncem ze samostatného úniku. Chválím celý tým za další důležitý tříbodový zisk."

Kameničky – Sezemice 1:1
Petr Málek, vedoucí mužstva Sezemic: „Bod má pro nás cenu zlata, ale v našem táboře panuje obrovské zklamání. Mohli a hlavně jsme měli získat tři. Poté, co domácí fotbalisté otevřeli ve druhém poločase skóre, jsme je přišpendlili před vlastní šestnáctku. Tolik střel na bránu, co jsme vyslali… Jenže buď minuly cíl nebo je pochytal famózní domácí brankář. To snad byl Petr Čech v padesáti letech (úsměv). Kameničky v tu chvíli jen odkopávaly míče. My jsme je i na těžkém terénu rozebírali kombinační hrou, ovšem koncovka byla opravdu žalostná. Nakonec jsme vyrovnali až v 90. minutě. Jirka Kašpar si po ideální přihrávce od Langra obhodil gólmana a z úhlu s pomocí tyče vstřelil veledůležitý gól."

Tomáš Rais, Zdeněk Zamastil