Vyhrát! Před každým utkání na tento cíl pomýšlí každý tým. Respektive, měl by… Některý ale někdy potřebuje zvítězit více. To je případ i našich zástupců před víkendovým kolem.

Holice sice v minulém kole udolaly Žamberk, ovšem uspěli i ostatní „záchranáři" a tak se z předposlední příčky neodpoutaly. Dnes se pokusí zaskočit chrudimskou rezervu na její umělé trávě.
Pardubičky také prahnou po třech bodech. Na výhru totiž čekají od 22. září. Do třetice touha vítězství. Moravany se chtějí dostat z minusových čísel v tabulce pravdy.

Sobota 14.00: MFK Chrudim B (6., 20 b., 19:13) – SK Holice (15., 11 b., 16:23). UMT V Průhonech.
Daniel Tocháček, sekretář Holic: „Ke konci soutěže nemáme vůbec jednoduchý los. Pokud však navážeme na výkon proti Žamberku, hráči budou stejným způsobem bojovat a hlavně věřit ve vítězství až do závěrečného hvizdu, nejsme rozhodně bez šance. Budeme jen doufat, že se chrudimská rezerva nebude výrazněji posílena hráči z A týmu a že se u nás nestane něco nepředvídaného v podobě zranění, či náhlých pracovních povinností.  Věřím, že si naši hráči uvědomí, že nám jde o hodně, ostatně bodů příliš nemáme, a k zápasu přistoupí odpovídajícím způsobem."
Tip Deníku: 1

Neděle 10.15: FK OEZ Letohrad B (11., 14 b., 17:28) – TJ Sokol Moravany (7., 17 b., 21:20).
Milan Bakeš, hrající trenér Moravan: „V neděli poměříme síly s letohradskou  rezervou. Utkání se odehraje v dopoledních hodinách, což je pro mě na téhle úrovni nepochopitelné! Soupeř šel v posledním období výkonnostně nahoru, o čemž svědčí i jeho vítězství na půdě Poličky. Zapracoval na defenzivní činnosti a jeho hra dostala určitý řád. Z tohoto pohledu očekávám náročné utkání. Nicméně náš cíl je pro tento duel jasný. Pokud se chceme do konce podzimu dostat z minusových položek, už nám moc zápasů k tomu nezbývá. Proto si jedeme pro tři body. Věřím, že kluci budou na utkání patřičně nabuzení a budou si chtít zahrát s velkou chutí. Protože přes týden jsme toho moc nepotrénovali." 
Tip Deníku: 0

Neděle 14.00: SK Pardubičky (5., 21 b., 18:15) – FC Hlinsko (4., 22 b., 22:14).
Kamil Řezníček, trenér Pardubiček: „V neděli přivítáme na našem hřišti velice silné a dobře vedené mužstvo Hlinska. Do utkání nemůžeme jít ani s jiným cílem, než se pokusit zastavit naši sérii proher. Ta zapříčinila rovněž propad tabulkou. Bohužel se budeme muset obejít bez brankáře Vlčka a Kutílka, kteří byli v minulém kole vyloučení. Nicméně zbytek týmu je odhodlán nechat na hřišti vše a pokusit se získat potřebné body."
Tip Deníku: 2