I. B třída

Libišany – Rohovl. Bělá 3:2
Richard Polák, trenér Libišan: „Vzhledem k tomu v jakém zdravotním stavu se nachází náš tým, si této výhry nesmírně cením. V prvním poločase jsme se jen těžko prokousávali poctivou defenzivou fyzicky dobře připraveného soupeře. Navíc nám vázla kombinace. Na rozdíl od nás Bělá svojí šanci využila. Po přestávce se nám podařil tah s nasazením Kokiho, který okamžitě po příchodu na hřiště vyrovnal. Poté jsme protivníka zatlačili a ujali se vedení. Jenže po zbytečné chybě bylo okamžitě srovnáno. Zápas nakonec rozhodl Svatoň, kterého jsme nasadili na posledních deset minut. I se zlomeným prstem na noze dokázal připravit gól pro Machalu."
Jaroslav Novák, trenér Rohovládovy Bělé: „Domácí potvrdili svou sílu a ukázali, proč jsou v čele. Dokonale, po všech směrech, využili svého prostředí. Přestože máme opět trvalé problémy s marodkou, dlouho jsme vzdorovali. Kluky je potřeba pochválit, plnili si taktické pokyny a příkladně bojovali. Bohužel to na zisk bodů nestačilo. Bylo k nim však zatraceně blízko…"
Rosice n. L. – St. Mateřov 0:8
Petr Čihák, trenér Rosic: „Hodnotit tento zápas je velice složité. Jedním slovem jsme si uřízli velkou ostudu. Nevím, jak je možné takto utkání odehrát. Hráči si neuvědomují nějakou zodpovědnost, protože s tímto výkonem bychom neuspěli ani ve čtvrté třídě. V předchozích utkáních jsme si vytvořili šance a dokázali se vrátit do zápasu. Teď jsme si nedokázali přihrát, prostě se nic nedařilo. Mateřov byl rychlejší a dříve u míče. Proměňoval šance a takto nás přehrál ve všech směrech"
Jiří Hruška, trenér Starého Mateřova: „Prvních dvacet minut se hrál vyrovnaný zápas. Poté nám rozhodčí neuznali branku a za dvě minuty jsme se ujali vedení po přímém kopu Klímy. Od té doby jsme byli aktivnější a do poločasu ještě stihl zvýšit Vašíček, po pěkné individuální akci Žďáry. Skóre druhého poločasu již samo o sobě hovoří za vše. Domácí otevřeli hru a my jsme vyráželi do brejků, které jsme konečně také začali proměňovat. Pochvalu zaslouží celé mužstvo."

Mnětice – Dobříkov 2:2, p. 6:5
Martin Turek, vedoucí družstva Mnětic: „Sehráli jsme vyrovnaný zápas, ve kterém jsme si ale vytvořili více šancí. Dobříkov hrozil pouze z nakopávaných balonů a také standardních situací. Ujali jsme se rychle vedení ,ale hosté okamžitě gólově kontrolovali. To samé se opakovalo na konci první a začátku druhé půle. Nejhorší je, že jsme dopomohli soupeři k brankám hrubými chybami před vlastním vápnem."

Řečany n. L – Proseč 3:5
Jiří Kočí, trenér Řečan: „Hned na začátku bych se chtěl omluvit všem divákům, kteří ve slunném nedělním odpoledni, museli sledovat parodii na fotbal v podání mých svěřenců. Hrajeme čím dál hůř, to co předvedli někteří rádoby fotbalisté, bylo opravdu hrůzostrašné. Soupeři jsme doslova připravovali šance jako na podnose. Obranná fáze jakoby neexistovala, dělali jsme stupidní individuální chyby, které soupeř potrestal. Hosté vyhráli zcela zaslouženě, měli rychlý přechod z obrany do útoku a výborné útočníky. Soupeř neustále vedl, vždy když jsme snížili, tak jsme okamžitě předvedli hrubou chybu a soupeř opět odskočil. Z tohoto marastu, musím vyzdvihnout dva hráče, gólmana Pavla Moravce, který nás svými zákroky držel ve hře. Nebýt jeho, tak tady komentuji dvouciferný výsledek pro hosty! Druhým je dorostenec J. Rajnet, který ač měl v nohách zápas ve své kategorii, nastoupil do druhého poločasu a s ním se zvedla naše hra. To co stihl za třicet minut, některé naše hvězdy nestihly ani za čtyři zápasy. Volím tvrdá slova, ale hráči si nic jiného nezaslouží. Doufám, že kritiku vezmou za správný konec a dokáží už v dalším utkání, že jsem neměl pravdu."

Prosetín – Sezemice 1:2
Ondřej Kumpan, trenér Sezemic: „Jednalo se bojovné utkání z obou stran. V první půli jsme přestáli velkou šanci domácích, kdy nám zvonilo nad hlavami břevno. Naopak jsme šli do vedení po utěšené střele Láby. Ve druhé půli po faulu na Knauteho jsme zvýšili z penalty. Domácí ale vzápětí korigovali a dostali se zpět do hry. Prosetín se pak snažil o vyrovnání, když na menším hřišti hodně nakopával do našeho vápna a měl také dost standardek. Vše jsme nakonec ustáli a připsali si důležité vítězství. Chválím všechny kluky za bojovnost a nasazení. Vyzdvihl bych Langra a Báču. Ten ke spolehlivému výkonu v bráně přidal proměněnou penaltu."

I. A třída

St. Hradiště – Svitavy B 0:3
Jaroslav Mudroch, trenér Hradiště: „Další nečekaná ztráta. Přitom úvodních třicet minut jsme drželi míč na své straně. Vypadalo to, že branka by dala definitivní ráz utkání. Škoda neproměněné tutovky Hajdariho. Pod dojmem, že máme zápas pod kontrolou, jsme začali analyzovat nepovedená řešení a diskutovat. Místo toho abychom se soustředili na hru. Hosté to vycítili, zabrali, vytvořili si čtyři šance, z nichž dvě proměnili. Druhý poločas jsme dostali soupeře pod velký tlak, rodilo se množství příležitostí, ale góly nepadaly."

Kunčina – Srch 2:1
Rostislav Němeček, trenér Srchu: „V pěkném areálu v Kunčině jsme odehráli tragické utkání. Nadšeně bojujícímu soupeři jsme místy nestačili. Domácí sice měli větší touhu po vítězství, ale se vším respektem k soupeři, takovéto týmy musíme porážet. Dostali jsme první gól a pak nás protivník uběhal. Neomlouvá nás ani neúčast čtyř hráčů základní sestavy."

Slatiňany – Přelouč 0:1
Václav Slavík, trenér Přelouče: „Jak jsem řekl před zápasem, jsme schopní proti těžkým soupeřům odehrát kvalitní zápasy. Při oslabení kádru jsme chtěli vsadit na poctivou defenzivu a čekat na brejky. A taktika nám do puntíku vyšla. Domácí jsme k ničemu nepustili a nám se tři rychlé protiútoky vyvedly. Bohužel zakončení bylo až na jednu povedenou akci žalostné. Moc děkuji klukům za bojovný výkon. A také dorostencům, kteří zůstali po svém zápase a ještě nám pomohli při taktických střídáních."⋌(zz)