Libišany – Chroustovice 6:0
Jan Zadrobílek, trenér Libišan: „Jsem spokojený s povinným vítězstvím. Utkání jsme rozhodli brankami v rychlém sledu na začátku prvního poločasu. Upřímně řečeno, čekal jsem daleko těžší mač. Mrzí mne proto, že jsme byli k soupeři při proměňování i tech nejvyloženějších šancí až příliš milosrdní. Vrásky na čele mi však dělá zdravotní stav Přikryla, Horyny, Kaufmana a Machaly, kteří zápas nedohráli kvůli zranění."

Rosice n. L. – Sruby 3:0
Petr Čihák, trenér Rosic nad Labem: „Konečně jsme na jaře vyhráli i doma. Proti Srubům jsme dokázali třikrát skórovat, i když šancí jsme měli více. Důležité také bylo, že nás hlavně v prvním poločase svými zákroky podržel brankář Šutovec. První gól jsme vstřelili po rohovém kopu, druhý zásah přišel těsně před přestávkou. Za dvougólového vedení už se náš tým uklidnil a soka přehrával. Za bojovnost a především chuť vyhrát chválím celý tým."

Mnětice – Proseč 1:11
Martin Tláskal, zraněný hráč Mnětic: „Po fotbalové stránce není co rozebírat. Soupeř byl jednoznačně lepší kombinačně i fyzicky. S chutí si zahrál fotbal. Výsledek je hrozný. Je mi líto kluků na hřišti co si to museli vytrpěli. Nicméně není to pouze jejich ostuda. Naopak. Ta padá zejména na ty hráče, kteří jsou stabilně v základu áčka a klidně se na mistrovský zápas vykašlali. Nevím jestli kvůli hokeji nebo něčemu jinému. Každopádně jsme třicet minut před utkáním lepili sestavu. Navíc chlapy z béčka. Nejhorší je, že pak se fotbal otráví i těm, co ještě stabilně chodí…"

Řečany n. L. – Sezemice 0:1
Jaroslav Křivka, předseda Řečan nad Labem: „V utkání s týmem ohroženým sestupem jsme byli jednoznačně horší. Nedokázali jsme navázat na předešlé výkony a k zápasu přistoupili velice špatně. Naše hra byla opravdu mizerná a mi jsme si nedokázali za celých devadesát minut vytvořit jedinou gólovou příležitost. Soupeř bojující o každý bod, byl hladovější po úspěchu. Vítězství Sezemic je zasloužené a jen díky neproměněným šancím hostů jsme se vyhnuli ještě větší ostudě. Všichni hráči by si měli sáhnout do vlastního svědomí a zamyslet se, jestli na hřišti nechali opravdu vše. Po utkání podal svou rezignaci trenér Kočí. Do konce sezony povede tým zraněný kapitán Chára a do té nové se pokusíme najít adekvátní náhradu. Jirkovi děkuji za odvedenou práci."
Ondřej Kumpan, trenér Sezemic: „Utkání v Řečanech jsme zvládli výborně a získali důležité tři body v boji o záchranu. Po celý zápas jsme byli mnohem nebezpečnější. V první půli jsme měli minimálně tři stoprocentní šance, ale nedali jsme. Domácí jsme pustili do jedné čisté gólovky a jednou nám zvonila za zády tyč. Po ospalejším začátku druhé půle jsme konečně další velkou příležitost proměnili a po další krásné kombinaci přidali druhý gól, který ale nebyl nesmyslně pro údajný ofsajd uznán… Výhru jsme si pak již naštěstí pohlídali. Od začátku jsme šli za vítězstvím a vzhledem k počtu šancí jsme vyhráli zaslouženě. Výhry si hodně ceníme, z Řečan se totiž body moc nevozí. Chválíme všechny kluky, zápas odmakali nadoraz."

Prosetín – Rohovl. Bělá 2:4
Jaroslav Novák, trenér Rohovládovy Bělé: „Vzhledem k tomu, v jaké jsme situaci je to pro nás krásné a zasloužené vítězství. Do Prosetína jsme odcestovali pouze v jedenácti lidech, a to ještě dva z nich by za normální situace byli doma. Stanovili jsme si úplně odlišnou taktiku než obvykle hrajeme a kluci ji, především v první půli, kterou jsme vyhráli 3:0, plnili do puntíku. O přestávce jsme upozorňovali, že není ještě konec a zřejmě málo jsme tlumili euforii. Domácí po našich dvou chybách v obraně snížili na rozdíl jednoho gólu. Poslední slovo ale patřilo našemu mužstvu. Nejlepší hráč na place Starý vyslal Brauna, a ten od půlky běžel vstříc prázdné bráně, poněvadž domácí brankář se zapojil do zahrávané standardky."

Zámrsk – St. Mateřov 5:2
Jiří Hruška, trenér Starého Mateřova: „Do utkání jsme vstoupili podle našich představ a po pěkné akci šli do vedení. Soupeř nás poté začal přehrávat a především jeho standardní situace byly velmi nebezpečné. Když už se zdálo, že jsme nápor domácích přežili, propadl dlouhý balon za naše stopery a bylo srovnáno. Na vyrovnání jsme rychle zareagovali, když chybu domácí obrany potrestal Fenyk. Zlomový moment přišel ve čtvrté minutě nastavení první půle, kdy rozhodčí odpískal po závaru v našem vápně penaltu a bylo znovu srovnáno. Ve druhém poločase už byl Zámrsk důraznější a po chybách naší obrany jsme inkasovali ještě třikrát. Naopak Fenyk s Holkem svoje šance po centrech nevyužili. S tolika góly co poslední dobou dostáváme, nemůžeme pomýšlet na vítězství."