I. B třída

Libišany – Prosetín 3:1
Richard Polák, trenér Libišan: „První půle byla vyrovnaná. Zatímco my jsme své šance neproměnili, soupeř za záda našeho gólmana namířil jednu střelu. Po přestávce, se podle mého názoru, Prosetín zbytečně zatáhl a my ho přišpendlili na jeho polovinu. Zásluhou bojovnosti a vůle se nám podařilo otočit vývoj střetnutí. Lví podíl na tom měl Brož a jeho fantastické trestné kopy. Jak kluci zjistili, že má svůj den, nezbavovali se zbytečně míče a nutili protihráče k nedovoleným zákrokům. I když je pravda, že ti do nás někdy chodili naivně. Za druhý poločas zaslouží pochvalu celý tým. Jinak se u nás představil velmi kvalitní celek."

Sezemice – Nasavrky 6:2
Ondřej Kumpan, trenér Sezemic: „Vítězství nad výborným soupeřem nás těší. Podařil se nám vstup do utkání. Brzy jsme vedli, pak byli aktivnější hosté, ale své šance nevyužili. Naopak inkasovali z penalty za ruku. Podařilo se jim přeci jen podařilo snížit, ovšem pro další vývoj bylo důležité, že jsme do půle již neinkasovali. V kabině jsme se uklidnili a skvěle nám vyšel vstup do druhé půle, kdy jsme vstřelili dvě branky. Utkání jsme pak již dovedli do vítězného konce, když jsme vsítili ještě další dva góly. Soupeř korigoval z penalty. Výsledek je sice jednoznačný, ale herně to bylo utkání vyrovnané, hrálo se hodně útočně z obou stran. Oba týmy si vytvořily mraky šancí, ale my jsme byli mnohem produktivnější. I přes prohru Nasavrky potvrdily své postavení v tabulce. Zápas nezabalily ani za hodně nepříznivého stavu a nenechávaly naši obranu na chvíli vydechnout. Herně se jednalo o jednoho z nejlepších soupeřů. Utkání se muselo divákům líbit. Chválím všechny kluky, že zápas odjezdili a nechali na hřišti všechny síly."

Dobříkov – St. Mateřov 0:7
Jiří Hruška, trenér Starého Mateřova: „Do utkání se nám podařilo vstoupit výborně. Prakticky z první šance jsme vstřelili branku. I nadále jsme byli na těžkém terénu důraznější a brzy přidali druhý gól. Soupeř hrozil jen z dálky a my už jsme další šance v prvním poločase nevyužili. Do druhé půle jsme vstoupili znovu aktivně, dali další dvě pěkné branky a poté se již utkání jen dohrávalo. Pochvalu zaslouží celý tým za bojovný výkon a také naši fanoušci, kteří nás přijeli do Dobříkova podpořit."

Chroustovice – Řečany 3:2
Jiří Kočí, trenér Řečan: „Čekal jsem těžké utkání, protože domácí se zachraňují, ale tohle! Na začátku nám nebyli dva hráči připuštěni ke hře. Je s podivem, že doteď to rozhodčím ani delegátům nevadilo, až v Chroustovicích… Do utkání jsme přesto vstoupili velmi dobře, domácí k ničemu nepouštěli a vytvářeli si velké šance. Potom úřadovali rozhodčí. Začalo to penaltou, kterou viděl jen hlavní arbitr. Také po přestávce jsme měli převahu, ale bez efektu. Při ojedinělém útoku domácích, asistent, jako jediný neviděl asi dvoumetrový ofsajd a domácí zvýšili. Potom využili naší nekoncentrovanosti a odskočili na tři góly. Od toho okamžiku jsme měli drtivou převahu, vytvářeli si šance, ale vyrovnat se nám už nepodařilo. Doplatili jsme na velmi špatnou koncovku. Přes prohru, chci kluky pochválit, že utkání, i se všemi nefotbalovými a negativními věcmi, odehráli na dobré úrovni. Bojovali až do konce a protivníka jasně přehráli. Až na to zakončení…"

Rohovl. Bělá – Mnětice 10:0
Jaroslav Novák, trenér Rohovládovy Bělé: „Pochopitelně jsme rádi, že jsme takto deklasovali našeho dlouholetého rivala. Navíc 10:0 nevyhrajete každý den. Je to odměna za poctivou práci v tréninku a nasazení a odhodlání v tomto utkání. Na druhou stranu je třeba poznamenat, že soupeř je hodně dole, především psychicky. Herně to tak špatné z jeho pohledu nebylo, především ve středu pole. Po celý zápas jsme ale měli převahu, a naše vítězství mohlo být ještě výraznější. Několik dalších šancí jsme totiž zahodili. Poděkování zaslouží celý kolektiv. Zahrálo si všech třináct hráčů, které máme momentálně k dispozici."
Martin Tláskal, hráč Mnětic: „Postihlo nás zranění obou gólmanů, a tak mezi tyče musel nastoupit hráč Vafka. Za bezbrankového stavu jsme měli gólovku, ale platilo pravidlo: nedáš – dostaneš. I za nepříznivé situace jsme si uměli vypracovat šance, jenže trefit se mezi tyče je pro nás nadlidský úkol. Domácí ale byli jasně lepší v kombinaci a rychlejší s míčem. Góly dávali po krásných akcích. Výsledek je ovšem až moc krutý."

Proseč – Rosice n. L. 6:0
Jiří Hofman, vedoucí musžtva Rosic: „Proseč byla lepší a v soubojích důraznější. Poprvé se domácí prosadili ve 20. minutě, kdy po naší ztrátě míče zakončil Mareš k tyči. O sedm minut později jsme dostali další laciný gól z velkého úhlu. A do přestávky navíc domácí hráči přidali další dvě branky. My jsme se v prvním poločase dostali jen k několika střelám z dálky. Po přestávce pak měli šance na snížení Šebek a Pipek, ale brankáře nepřekonali. Po hodině hry přišel pátý gól a bylo rozhodnuto. Proseč ještě jednou skórovala, když její brankář proměnil penaltu."

I. A třída

Srch – St. Hradiště 0:0, p. 1:3
Rostislav Němeček, trenér Srchu: „Po derby mi je líto, že jsme nedotáhli do konce jednu z mnoho příležitostí, které jsme si vypracovali hlavně v prvním poločase. Jinak si myslím, že se hrálo v dobrém nasazení a je jen škoda, že diváci neviděli nějaký gól. Penalty na konec nezvládáme už tradičně. Je to škoda, protože bychom měli o nějaký bodík více."
Jaroslav Mudroch, trenér Hradiště: „Jsme rádi, že po dlouhé době si ze shora odvážíme nějaké body. Náš tým dvakrát podržel gólman. My jsme několikrát předvedli dobrou kombinaci, ale zradila nás finální přihrávka."

Přelouč – Kunčina 3:0
Václav Slavík, trenér Přelouče: „V Přelouči se hrál se vyrovnaný zápas s jediným a to rozhodujícím rozdílem. Hosté dvě šance z úvodu zápasu neproměnili, kdežto my ty své ano. Bohužel nás trápí ale přístup hráčů k zápasu za rozhodnutého stavu. Už podruhé v domácím utkání, když jasně vedeme, si dělají na hřišti, co chtějí. No a naše hra se potom celkem zákonitě změní v chaos. Tento problém budeme muset řešit. Pochvala patří brankáři Konvalinovi a střelci Kochovi."