Sobota 17.00: FK Přelouč (10., 28 b., 41:41) – FC Titanic Srch (4., 39 b.,41:36). Na podzim: 0:4.

Václav Slavík, trenér  Přelouče: „Čeká nás trojutkání s celky z nejvrchnějších pater tabulky a na tuto konfrontaci se opravdu těším. Zaprvé z ní musíme vytěžit minimálně tři body a zadruhé nám tyto zápasy ukáží, jak na tom doopravdy jsme po fotbalové stránce. Srchu máme vracet prohru z podzimu, tak doufám, že se nám to podaří. To však musíme oproti posledním domácím zápasům hodně přidat. Zatím registruji jen jednu omluvenku, to se však vzhledem k chování některých hráčů na jaře, může ještě rychle změnit…"

Rostislav Němeček, trenér Srchu: „K tradičnímu soupeři, jedeme s tím, že bychom chtěli navázat na dobrý výkon z minulého kola. Myslím  ale, že to nebude jednoduché utkání, protože Přelouč rozhodně nepatří v tabulce tam, kde je."
Tip Deníku: 0

Neděle 17.00: TJ Sokol Pomezí (5., 32 b., 44:38) – AFK Horní Jelení (3., 43 b., 67:37). Podzim: 1:7.

Jaroslav Frydrych, trenér Horního Jelení: „V neděli zajíždíme do Pomezí. Jedná se o velice kvalitní tým, snažící se o moderní kombinační fotbal. Na hře je vidět rukopis trenéra, pana fotbalisty. Poslední zápas nám ukázal, že ještě dovedeme střílet branky. Proto bereme pouze tři body, ale opět bude rozhodovat produktivita hráčů na hřišti a také to, kdo udělá méně chyb. Případně, kdo je dokáže potrestat."
Tip Deníku: 1

Neděle 17.00: SK Sokol Prosetín (12., 21 b., 38:58) – TJ Sokol Staré Hradiště (11., 28 b., 33:36). Na podzim: 1:1.

Jaroslav Mudroch, trenér Hradiště: „Rádi bychom předvedli výkon, který by nám přinesl body. Už domácí zápas nám ukázal, že to nebude jednoduché. Je potřeba hrát koncentrovaně po celých devadesát minut."
Tip Deníku: 1