Jako v indické restauraci… Ostré a kořeněné menu nabízí druhé kolo. A to zásluhou krajských derby. Živanice přivítají v obnovené divizní premiéře Letohrad. Ten Letohrad, který v ostudném zápase ukončil jejich poslední vystoupení v nejnižší republikové soutěži před třemi roky. Pardubická juniorka míří do Vysokého Mýta, se kterým prý má velmi dobré vztahy. Když jde ale o body, tak půjdou stranou…

Sobota 17.00: Sokol Živanice – FK OEZ Letohrad.
Jaroslav Kratochvíl, trenér Živanic: „Povinnost nám velí doma vyhrát. Všichni si totiž dobře uvědomujeme, že v divizi se velmi těžko hraje na hřištích soupeřů. Musíme hrát více týmověji než v Ústí a dát nějaký gól. A samozřejmě jich inkasovat méně, než vstřelíme. Na utkání jsme se připravovali poctivě, proto si i za hráče přeji, aby dorazilo co nejvíce diváků."
Tip Deníku: 1

Sobota 17.00: SK Vysoké Mýto – FK Pardubice B.
František Kovárník, asistent trenéra Pardubic B: „První zápas nám ukázal, že to nebudeme mít v soutěži lehké. Ke krajskému rivalu ale odcestujeme v úplně jiné sestavě. Pokud to půjde, posílíme se o nevytížené kluky z áčka. Zápas má pikantní příchuť, že v kádru soupeře jsou někteří naši hráči. S Mýtem totiž máme velmi dobré vztahy. Jenže teď musí jít přátelství stranou. Důležitější jsou body a my se mu pokusíme nějaký odebrat. Na začátku soutěže se vyhrává snáze. Nejsou zranění atd."               
Tip Deníku: 2