Počasí se zbláznilo… Nejdříve padaly dešťové kapky a poté sněhové vločky. A jako by s sebou strhly góly. Ve třech zápasech našich zástupců padlo hned sedmnáct branek. Po hříchu většina do jejich sítě. A šlo to vzestupně. Céčko inkasovalo třikrát, Přelouč čtyřikrát a Moravany dostaly pětku.

Pardubice C –  Vys. Mýto 3:3
František Kovárník, trenér Pardubic C: „Utkání se hrálo pro fotbal ve velmi těžkých podmínkách. Ale i přesto mělo svoji kvalitu. Hosté přijeli s taktikou brejků a ta jim naší špatnou obrannou činností vycházela. Zápas se hrál v naší režii, ale zkušení hosté dokázali vytěžit z minima šancí maximum branek. V utkání jsme stále vedli, ale na vítězství jsme nedosáhli. V posledních pěti minutách jsme měli dvě loženky, ale ani jednu se nám nepodařilo proměnit. Za hru dopředu chválím celý mančaft. V obranné činnosti jsme proti lídrovi soutěže neobstáli, což jde částečně přičíst na vrub mladému hráčskému kolektivu sbírajícímu cenné zkušenosti v této soutěži. Dále musím pochválit i trojici rozhodčích. "

Přelouč – Lanškroun 0:4
Václav Slavík, trenér Přelouče: „Utkání nebudu a ani nemohu hodnotit, protože v cca pěticentimetrové vrstvě sněhu se fotbal hrát nedá. Bohužel hlavní sudí a delegát rozhodli, že se bude hrát. Moc dobře vím, že toto rozhodnutí udělali zcela úmyslně, aby poškodili Přelouč. Hostům jsme pogratulovali a i teď gratulujeme k vítězství v zápase, který se nikdy neměl odehrát. Nevím, ale asi jsme daleko od Živanic a Valů, kde se zápasy nehrály nebo byly předčasně ukončeny. Tímto utkáním se mi jen potvrdilo, že soutěž je dopředu nalinkovaná."

Litomyšl – Moravany 5:2
Milan Bakeš, trenér Moravan: „V tomto utkání jsme propadli v defenzivní činnosti. O vítězství domácích rozhodly nedůslednosti v obraně a individuální chyby jednotlivců. V prvním poločase jsme na neregulérním terénu byli herně lepší a dokázali jsme si vypracovat několik brankových příležitostí. Jenže jsme proměnili pouze jednu. Naopak Litomyšl  se sni moc snažit nemusela. K poločasovému vedení 2:1 jsme jí pomohli sami. Rovněž úvod druhé půle patřil našemu týmu. Během patnácti minut jsme si vytvořili další tři brankové příležitosti, jenže naše koncovka je v podzimní části ubohá. Soupeři jsme opět hrubkami usnadnili cestu  k navýšení skóre, a tím ho dostali na koně.  Do konce zápasu jsme ještě dvakrát inkasovali kvůli špatné hře naší obrany. Zápasy jsou jako přes kopírák a tyto ztráty nás budou v konečném hodnocení mrzet."

Živanice – Dobříkov nedohráno
Za stálého sněžení se hrálo devět minut. Pak rozhodčí utkání ukončil.