St. Mateřov – Dobříkov 1:0
Jiří Hruška, trenér Starého Mateřova: „Do utkání jsme vstoupili dobře a Dobříkov nepouštěli do větších šancí. Naopak tu svou jsme využili. Utkání zásadně ovlivnilo chybné vyloučení Zacha po druhé žluté. Tu první však nikdo neviděl. Zbytek zápasu už jsme bránili a díky štěstí a výbornému Doležalovi v bráně získali důležité tři body. Smekám před hráči, že udrželi nervy a ubránili i sedm minut trvající nastavení."

Rosice n. L. – Proseč 2:2 penalty 5:3
Petr Čihák, trenér Rosic nad Labem: „Po takovém průběhu se zápas těžko hodnotí. Vyhráli jsme nad Prosečí na penalty, ale chtěli jsme plný počet bodů. O ten třetí jsme zbytečně přišli. Hrál se vyrovnaný duel s množstvím šancí na obou stranách. Škoda hlavně nevyužitých příležitostí na začátku utkání. Pak se pro nás zápas nevyvíjel dobře, protože jsme na začátku druhého poločasu dostali gól z penalty. Na hřišti jsme nic nevzdali a povedlo se nám stav otočit. Osm minut před koncem jsme tak vedli, jenže pak jsme nedokázali v obranné činnosti vyřešit standardku, po které hosté vyrovnali. I když už jsme v té době hráli po vyloučení v deseti, tak jsme vedení měli udržet."

Nasavrky – Sezemice 2:0

Ondřej Kumpan, trenér Sezemic: „Na nerovném terénu za silného větru mnoho fotbalového k vidění nebylo. Herně vyrovnaný zápas bez velkých šancí vyhráli šťastnější domácí. My jsme měli bohužel zase problém dát do kupy jedenáct lidí na utkání."

Mnětice – Rohovl. Bělá 3:7
Martin Tláskal, zraněný hráč Mnětic: „Vůbec jsme nezachytili začátek utkání a když prohráváte po sedmi minutách 0:2, těžko se dá něco dělat. Bělá byla jasně lepší a jen díky jejímu polevení ve druhém poločase se nám podařilo utkání zkorigovat do přijatelnější podoby."
Jaroslav Novák, trenér Rohovládovy Bělé: „Byl to takový povinnostní zápas za tři body. Přestože Mnětice byly vždy velký rival a pokaždé se jednalo o derby plné taktiky, fotbalovosti, nevraživosti a tvrdých soubojů, tak nynějším Mněticím zůstalo jen to poslední. Utkání jsme měli, kromě někdy až zákeřných zákroků domácích, pod kontrolou. Poprvé jsme po dlouhé době mohli alespoň jednou střídat, přesto jsme dohrávali v deseti. To však nic nemění na situaci, že jsme zápas za stavu 6:0 vypustili a nechali soupeře upravit skóre na přijatelný stav. Střelecká potence některých našich hráčů je až do nebe volající. Výsledek je pro domácí, kteří byli po zápase klidní jak beránci, značně lichotivý. S výkonem ve druhé půli ale vůbec nejsem spokojen."

Řečany- Chroustovice 5:0
Jaroslav Křivka, předseda Řečan nad Labem: „Utkání se odehrálo v poklidné atmosféře. Zápas jsme měli pod kontrolou a tuto skutečnost jsme potvrdili i střílením branek. Dvě vážnější šance hostů vyřešil Pavel Moravec a my v klidu získali tři body."

Prosetín – Libišany 0:1
Jan Zadrobílek, trenér Libišan: „Tentokrát jsme nepodali výkon, který by odpovídal našemu postavení v tabulce. Nedařila se nám kombinace a byli jsme nepřesní. Chybělo nám také více pohybu a agresivity. Naopak soupeř byl na nás dobře připravený, dynamický, důrazný a obětavý. A to vše nám dělalo překvapivě velké problémy. Když k tomu připočtu to, že se naše sestava lepila a někteří hráči zahráli pod svoje možnosti, bylo naše vystoupení hodně slabounkým čajíčkem. Utkání by spíše slušela remíza. Na druhou stranu, i když jsme toho v Prosetíně mnoho nepředvedli jako pozitivum vidím to,že jsme zápas dokázali výsledkově zvládnout. Získat tři body a tři kola kola před koncem soutěže definitivní jistotu první příčku. Hráčům a vedení bych tímto chtěl poděkovat za kvalitně odvedenou práci. Našim fanouškům pak za podporu ve všech utkáních."