Chroustovice – Sezemice 0:2
Petr Málek, vedoucí mužstva Sezemic: „Musím kluky pochválit za přístup k utkání. Celé utkání odjezdili po zadku. Hlavně mě potěšili v posledních třiceti minutách, kdy jsme hráli bez vyloučeného Brychty. Asi ani nemusím vykládat, jak hřeje, když výkonu vašeho týmu si všimne trenér soupeře. Ten nám vysekl poklonu, když říkal, že jsme jeho tým převýšili fyzičkou i po fotbalové stránce. Musím dodat, že nám tentokrát všechno vycházelo. Také nás podržel gólman Báča. Oba týmy si vytvářely šance. Z průběhu zápasu se tak dalo vyčíst, že rozhodne to, kdo dá první gól. Nám se podařilo skórovat pět minut před koncem první půle. Přestože jsme pak šli do oslabení, prakticky ihned jsme vedení navýšili. Znovu musím vyzdvihnout podporu našich fanoušků. Také díky nim jsme ve dvou venkovních zápasech získali plný počet bodů."

Roh. Bělá – Rosice n. L. 3:1
Jaroslav Novák, trenér Rohovládovy Bělé: „Jsme rádi, že jsme v posledním domácím utkání  zvítězili. Před utkáním jsem zdůrazňoval hráčům, že s ohledem na vyrovnaný střed tabulky by bylo zapotřebí ve zbylých utkání bodovat. Abychom po podzimu skončili pokud možno v horní polovině tabulky. Derby bylo poměrně slušné, navázali jsme na kvalitní a bojovný výkon z minulých utkání. Opět jsme měli lepší druhý poločas, kdy jsme se prosadili třemi góly. Soupeř přestože korigoval až v závěru utkání, odehrál celkem kvalitní zápas. Snažil se kombinovat, ale zradila jej koncovka."
Jiří Hofman, vedoucí mužstva Rosic: „V první půli jsme byli domácím vyrovnaným soupeřem. Peterka dokonce krásnou střelou orazítkoval břevno. Do inkasované branky jsme se ještě drželi, ale poté, co jsme po rohu neuhlídali na malém vápně hlavičkujícího hráče, jsme úplně odešli. Když nedáme branky ani z těch nejvyloženějších šancí, nemůžeme pomýšlet na vítězství. Po třech prohrách za sebou se musíme dát dohromady a v sobotu se pokusit vítězně rozloučit s našimi fanoušky před zimní pauzou."

Holice B – Přelouč B 0:4
Michal Strnad, trenér Přelouče B: „Byl to spíše boj než nějaký pohledný fotbal. Na neposekaném a podmáčeném hřišti se toho ale moc vymýšlet nedalo. Do zápasu jsme šli s tím, že musíme vstřelit rychlý gól a v obraně hrát zodpovědně. To se nám povedlo na sto procent. V poločase jsme vedli 3:0 a to jsme ještě další tutovky neproměnili. Jasná nadvláda na hřišti nás trochu ukolébala a začátek druhé půle patřil soupeři. Jeho tlak jsme ovšem přežili a přidali čtvrtou branku. Také proto se konec dohrával vlažně…"

Řečany n. L. – Dobříkov 3:1
Jaroslav Křivka, trenér Řečan: „V utkání nevalné úrovně jsme se s přispění štěstěny dočkali tří bodů. Po bezbrankovém poločase se hosté ujali vedení. Nám se podařilo s velkou dávkou štěstí vyrovnat a poté otočit skóre v náš prospěch. Nepředvedli jsme nijak závratnou hru, ale zisk bodů je v naší situaci důležitější než předváděná hra."

Zámrsk – Mnětice 6:2
Martin Turek, vedoucí mužstva Mnětic: „Do utkání jsme vstoupili jako spící panny. Po třech střeleckých pokusech domácích jsme po dvaceti minutách prohrávali 0:3. Potom jsme převzali aktivitu, ale nic jsme z ní nedokázali vytěžit. Skóre prvního poločasu na vyložené šance bylo 5:4 v náš prospěch. Bohužel gólové vyjádření vyznělo jasně pro soupeře 3:1. Ve druhém jsme se dostali do třech vyložených šancí, ze kterých jsme dokázali využít pouze pokutový kop. Soupeř byl daleko produktivnější a přehrával nás snad ve všech situacích. O tom hovoří i konečný stav. Při pokusu o zvrat nám nepomohlo zbytečné vyloučení našeho hráče. Po docela slibném začátku podzimní části si situaci v tabulce komplikujeme podivnými výkony. Ty nás stále posouvají směrem ke spodním příčkám tabulky…"

Tomáš Rais