To už je na vrácení vstupného. Moravany nezvládly před vlastním publikem ani třetí domácí zápas. Tentokrát sice góly střílely, ale také hořely vzadu. Body jim sebraly standardní situace Svitav.

Obrovskou kliku měly Holice, u kterých přistála raketa ze Slatiňan. V prvním poločase přežily všechny hostující šance a v závěru udeřily.

S rozpaky se vraceli domů fotbalisté pardubického béčka. V Lanškrouně je doběhly penalty. A je jedno jestli v základní hrací době nebo v nadstavbě.
Přelouč se po dvou debaklech zvedla, nicméně na půdě chrudimské juniorky nevydržela s dechem až do konečného hvizdu.

Holice – Slatiňany 1:0
Václav Velinský, trenér Holic: „Střetli jsme se s velice kvalitním týmem, který nás v prvním poločase dost trápil. A jen díky výborným zákrokům Hlavatého, byl stav v půlce bez branek. Do druhé půle jsme předělali rozestavení a provedli změny na některých postech. Přineslo to naší převahu, kterou jsme v závěru zápasu zužitkovali ve vítězný gól. Kvalitní mač nepostrádal výborné individuální výkony, emoce a šance na obou stranách. Remíza by byla asi spravedlivá, ale prostě jsme tentokrát měli více štěstí my."

Lanškroun – Pardubice 2:2, penalty 5:4
František Kovárník, trenér Pardubic B: „Utkání na nekvalitním trávníku jsme měli po celý jeho průběh pod kontrolou a byli jsme lepším týmem. Jenže jsme neproměnili několik vyložených šancí, což vedlo k penaltovému rozstřelu. Je ale škoda, že zápas rozhodla velmi sporná penalta v základní hrací době… Závěrečná loterie pak vyšla lépe domácím."

Chrudim B – Přelouč 3:1
Václav Slavík, trenér Přelouče: „Odehráli jsme solidní zápas. Hráči se snažili plnit to, co jsme si řekli. Až do 85. minuty jsme sahali po bodu. Bohužel jsme v závěru vyrobili individuální chybu, kterou domácí potrestali. S přispěním rozhodčího, který doufám jen přehlédl jasný faul na našeho obránce. V závěru už jsme hráli vabank a rezerva přidala třetí branku. Ozdobou zápasu byly výkony obou brankářů, kteří zneškodnili několik vyložených šancí. Za hru se stydět nemusíme, ale to spalování loženek nás sráží dolů. Škoda, v Chrudimi jsme byli blízko překvapení."

Moravany – Svitavy 3:4
Miroslav Kaluža, trenér Moravan: „Věděli jsme, že Svitavy těží z rychlého přechodu do útoku a ze standardních situací. První z těchto atributů jsme eliminovali, ale v tom druhém totálně vyhořeli jednotlivci. Proto jsme doma opět neuspěli. V první půlce se hrál vyrovnaný fotbal. V v jejím konci jsme udělali chybu, kterou hosté využili. Do druhého poločasu jsme vstoupili velmi dobře a hned vyrovnali. Bohužel poté jsme třikrát propadli ve standardkách. Myslím, že kdybychom proměnili naše šance a lépe řešili finální řešení brejkových situaci, tak jsme měli i na výhru… Jenže na kdyby se ani v této soutěži nehraje. Ztrátu budeme muset nahradit. A to hned v následujícím těžkém zápase v Pardubicích…"