Sobota 16.30: SK Pardubičky (2., 15 b., 15:6) – FC Titanic Srch (6., 11 b., 15:13).
Kamil Řezníček, trenér Pardubiček: „Čeká nás prestižní derby se Srchem. Obě mužstva se prezentují fotbalovou tváří, a proto by se mohlo jednat o zajímavé utkání. Vzhledem k tomu, že hrajeme doma, chtěli bychom této výhody využít a pokusit se získat nějaký bodový zisk. Po tomto utkání máme dva těžké zápasy v Chrudimi a ve Svitavách.  Rovněž věřím, že si  naši fanoušci nenechají zajímavé derby utéct a přijdou nás v hojném počtu podpořit."

Rostislav Němeček, trenér Srchu: „Do Pardubiček jedeme s respektem. Mají formu, která se projevuje na výsledcích. Musím se přiznat, že tento tým hodně sleduji, neboť v něm mám spoustu známých. A podobné je to i hráčů. Budeme mít co do činění s týmem, který hraje organizovaně a kolektivně. Nicméně se pokusíme jejich hru narušit a získat nějaký bod."     
Tip Deníku: 1

Sobota 16.30: Sokol Staré Hradiště (14., 2 b., 9:26) – SK Třemošnice (10., 7 b., 6:10).
Jaroslav Mudroch, trenér Hradiště: „Po roční odmlce k nám zajíždí soupeř z Třemošnice. Poslední zápas nezvládl, takže bude jeho snahou domácí nezdar napravit. Nám se hra nedaří, hodně nám to tam padá. Už bych konečně mohl najít řešení co se tyká složení zadních řad a celkově defenzivy. Ale hrajeme doma, je potřeba něco předvést i dopředu. Když se to podaří, mohlo by se to zvednout. Potom by nás mohlo po prodlouženém víkendu čtení Pardubického deníku potěšit i článkem o dobrém výkonu Hradiště. Zatím nebyl důvod."
Tip Deníku: 1

Neděle 16.30:  Sokol Dolní Újezd (9., 9 b., 13:12) – Valy (12., 6 b., 12:19).
Jiří Ptáček, trenér Valů: „Dolní Újezd je docela specifický soupeř. Doma  moc body nepouští. Získává je hrou vzduchem a využíváním standardních situací. Jsme na to připravení, nicméně soustředíme se hlavně sami na sebe. Po domácí ztrátě jsem hráčům, řekl, že musíme získat ztracené body s Březovou zpátky. Nejlépe všechny. Měly bychom být téměř kompletní. Navíc jsme v týdnu udělali k Michalu Bažantovi do útoku Martina Gajdošíka z Třemošnice. "
Tip Deníku: 0