I. A třída

Sobota 16.00: FK Přelouč (9., 10 b., 11:11) – TJ Mezilesí Načešice (7., 11 b., 10:13).
Václav Slavík, trenér Přelouče: „Máme před sebou souboj s velice houževnatým a tím pádem nepříjemným soupeř. Jeho hra nám moc nevyhovuje. My musíme zopakovat disciplinovaný výkon jako v minulém kole a k němu se pokusit přidat více fotbalovosti. Určitě nás bude o dva hráče více, kteří tentokráte nemusí do práce."
Tip Deníku: 1

Sobota 16.00: FC Titanic Srch (11., 8 b., 10:14) – FC Hlinsko B (14., 3 b., 9:21).
Rostislav Němeček, trenér Srchu: „V utkání s Hlinskem chceme a hlavně už pomalu musíme bodovat naplno. Aby tomu tak bylo, potřebujeme podat lepší výkon než minule. Snad se nám uzdraví většina hráčů, kteří nám chyběli v Kunčině."
Tip Deníku: 1

Nedělě 16.00: FK Česká Třebová B (4., 13 b., 14:13) – TJ Sokol Staré Hradiště (3., 13 b., 13:7).
Jaroslav Mudroch, trenér Hradiště: „Zajíždíme do České Třebové a je to pro nás třetí zápas s rezervou v řadě. Po dvou výsledkově nevydařených zápasech už potřebujeme bodovat. Věřím, že náš předvedený výkon tomu bude odpovídat."
Tip Deníku: 1

I. B třída

Sobota 16.00: TJ Spartak Sezemice (11., 7 b., 13:19) – SK Řečany nad Labem (6., 11 b., 16:16).
Ondřej Kumpan, trenér Sezemic: „Chceme potvrdit nečekaný zisk bodů z Prosetína. Řečanům se sice poslední zápasy nevydařily, ale o to více budou chtít u nás černou sérii přerušit. Už jen z tohoto titulu očekáváme těžký zápas. My na tom, i přes vítězství v posledním kole, také nejsme nejlépe, a tak náš cíl pro toto utkání jasný. Před vlastním publikem chceme podat kvalitní výkon a získat tři body."
Jiří Kočí, trenér Řečan: „ Myslím, že by se měli vyjádřit samotní hráči s čím jedou do Sezemic. Já vždy hlásám, jak jedeme bojovat o tři body a v reálu je to pak jinak. Přijde mi, že jsem asi jediný, kdo chce vyhrát. Hráčům je to asi jedno, nepociťují žádnou zodpovědnost a na hřišti si dělají co chtějí. Ale k zápasu, pokud se nám podaří dotáhnout jedno hostování, nastanou změny v sestavě! Nebudu znovu vykřikovat, že jedeme bojovat, ale ostudu z posledního utkání, doufám opakovat nebudeme. Jakýkoli bodový zisk by byl úspěchem."
Tip Deníku: 1

Sobota 16.00: SK Starý Mateřov (7.,10 b., 21:15) – SK Zámrsk (3., 17 b., 16:7).
Jiří Hruška, trenér, Starého Mateřova: „Přivítáme třetí tým tabulky, který si zatím připsal pouze jednu prohru. Zámrsk považuji za jednoho z favoritů soutěže. Tato skutečnost však nic nemění na tom, že máme na domácím hřišti co napravovat. Před našimi fanoušky jsme ještě nedokázali v soutěži zvítězit. Nad některými hráči visí otazník, tak uvidíme, v jaké budeme sestavě."
Tip Deníku: 0

Sobota 16.00: SK Chroustovice (10., 7 b., 15:21) – FC Libišany (1., 21 b., 26:10).
Richard Polák, trenér Libišan: „Chroustovice udělaly v minulém kole dobrý výsledek v Zámrsku. Zdá se, že po pomalejším rozjezdu, jde jejich forma nahoru. Vzhledem k našemu postavení v tabulce ale nemůžeme chtít po hráčích nic jiného než výhru. Marodi se nám pomalu vracejí, budeme o něco silnější než minulý týden. "
Tip Deníku: 2

Neděle 16.00: TJ Sokol Rohovládova Bělá (8., 10 b., 11:10) – SK Sokol Prosetín (12., 5 b., 14:18).
Jaroslav Novák, trenér R. Bělé: „Soupeře opět neznáme. Při pohledu na tabulku by se mohlo zdát, že nás čeká tým ze spodku a zápas bude jednoduchý. Nesmíme však zapomenout, že Prosetín hrál loni vyšší soutěž. Teď možná prochází krizí a my mu nesmíme pomoci se z ní dostat. Znovu povoláme několik hráčů béčka, poněvadž naše situace se nelepší. Když se jeden vyleží, tak dva omarodí. Pokud zopakujeme výkon z Libišan, tak věřím ve vítězství."
Tip Deníku: 1

Neděle 16.00: FK Proseč (5., 11 b., 20:19) – TJ Sokol Mnětice (13., 5 b., 8:24).
Martin Tláskal, hráč Mnětic: „Utkání v Proseči je znovu velká neznámá. Postoupila ale suverénně a zatím si vede dobře i v I. B třídě. Určitě to nebude lehké utkání. Na druhou stranu v naší situaci potřebujeme každý bod a tak tam nejedeme jen na výlet. K zápasu už by měli být připraveni Doležal, Chmelař i Hochman."
Tip Deníku: 1

Neděle 16.00: TJ Sokol Sruby (4., 12 b., 16:11) – TJ Sokol Rosice nad Labem (14., 4 b., 11:22).
Petr Čihák, trenér Rosic: „Po třech prohrách jsme se propadli na poslední místo. V horší situaci už být nemůžeme. Teď se musíme ze srabu vyhrabat, a to především lepším přístupem u všech hráčů na hřišti. Potřebujeme se chytit a udělat nějaký dobrý výsledek. Pokusíme se o to už ve Srubech."
Tip Deníku: 1