Dvůr Král. – Letohrad 0:0 penalty 4:3
Milan Ujec starší, trenér TJ Dvůr Králové nad Labem: „Bojovné utkání bez velkých šancí. Nikdo nechtěl udělat chybu. V závěru jsme mohli strhnout vítězství na svou stranu, ale velkou příležitost jsme neproměnili."
František Dvořák, trenér FK Letohrad: „Do utkání jsme vstoupili velice vlažně a celý první poločas jsme byli pod tlakem domácích. Na soupeři byla vidět větší chuť se poprat o vítězství, byl agresivnější a my si s jeho důrazem nevěděli rady. Ve druhém poločase jsme se domácím v těchto činnostech trochu vyrovnali a hru postupně vyrovnali. I přes velké šance na obou stranách skóre zůstalo nezměněno. Penalty zaslouženě přisoudily druhý bod Dvoru Králové za větší aktivitu během celého utkání."

Trutnov – Č. Brod 2:2 penalty 4:5
Miloš Dvořák, trenér MFK Trutnov: „Sehráli jsme velmi dobrý zápas, byli jsme štice jarní části více než vyrovnaným soupeřem a měli i blízko k vítězství. Soupeř ale ukázal svoji kvalitu. Penalty se nám v této sezoně už tolik nedaří."

Náchod – Ústí n. O. 1:0
Jan Míl, trenér FK Náchod: „Od začátku utkání jsme byli lepším mužstvem, dobře jsme kombinovali a vytvořili si hodně šancí. V zakončení se ale trápíme celé jaro a i tentokrát to bylo podobné. Musíme být rádi i za ten jeden gól, který znamenal tři body. Celkově jsme spokojeni, hráči šli za vítězstvím a byli po zásluze odměněni. Cesta za záchranou ale ještě bude obtížná."
Vladimír Chudý, trenér Jiskry Ústí nad Orlicí: „Utkání se pro nás od začátku nevyvíjelo dobře. Soupeř začal náporem a horko těžko jsme zachytávali útoky soupeře. V 11. minutě po jednom z útoků byl velmi přísně vyloučen náš brankář Jakub Krátký, když údajně zahrál rukou mimo pokutové území. Od této doby začal mít Náchod stálou převahu, ale naše dobrá obranná činnost Náchod do vážnější příležitostí nepustila. Nástup do druhého poločasu se nám nepodařil. V 49. minutě jsme špatně bránili autové vhazování a zcela osamocený útočník vsítil první gól. Myslím si, že kdyby kluci lépe spolu komunikovali, tak jsme branku nedostali. Poté se hra opticky vyrovnala a začali jsme být nebezpeční i dopředu. V 80. minutě utkání jsme šli do rizika, hráli jsme ve třech vzadu a poslali do hry ještě jednoho útočníka. Náchod se dostal do několika nadějných brejků, ale nevyžil je. My jsme se dostali v závěru utkání do jedné stoprocentní šance, ale skvělý zákrok brankáře nám zkazil radost. Náchod si poté výhru už udržel. Klukům musím za statečný výkon poděkovat, dřeli a bojovali na maximum."

K. Hora – Pardubice B 3:0
Pavel Němeček, hrající trenér FK Pardubice B: „Výsledek je pro nás až příliš krutý. Soupeř nám uštědřil lekci z produktivity. Myslím si, že jsme byli v utkání aktivnějším týmem a měli jsme vyšší procento držení míče. Bohužel jsme v prvním poločase obdrželi dvě laciné branky, na které jsme již nedokázali odpovědět. Vytvořili jsme si spoustu slibných šanci k zakončení, ale v tomto střetnutí jsme nebyli schopni dát gól. Je pravda, že rozhodčí někdy svými spornými výroky hru zbytečně kouskoval a my jsme se nemohli dostat do zápasového tempa. Ale i tak se bez vstřelené branky vyhrát prostě nedá."

Turnov – Týniště 8:2
Vladimír Pacholík, asistent trenéra SK Týniště nad Orlicí: „Podali jsme odevzdaný výkon. Výsledek hovoří za vše."

Dobrovice – V. Mýto 4:0
Roman Oliva, trenér SK Vysoké Mýto: „Narazili jsme na výborného soupeře. Hodinu jsme s ním drželi krok. V šedesáté minutě jsme trefili ze standardní situace břevno. Pak jsme však vytvořili dvě taktické chyby a zápas jsme tím ztratili. Gratuluji soupeři k postupu."

Benátky – Živanice 0:0 penalty 2:4
Martin Pulpit, trenér TJ Sokol Živanice: „Podali jsme velmi dobrý výkon. Proto je mi záhadou, jak jsme mohli prohrát doma s Vysokým Mýtem a Dvorem Králové. Hráči by si měli sáhnout do svědomí. Teď byla naopak jejich motivace vysoká. A také jsme druhý tým tabulky prakticky k ničemu nepustili. Nicméně znovu jsme vyhořeli v koncovce. Potvrdilo se, že Živanice nemají gólového hráče. Co neproměnili Janecký s Polákem, je už do nebe volající. Malou útěchou nám může být, že jsme alespoň zvládli penalty. "

Jablonec n. J. – Č. Třebová 2:1
Petr Pražák, trenér FK Česká Třebová: „Podali jsme dobrý, bojovný a kolektivní výkon. Bohužel i v tomto zápase jsme se nevyvarovali individuálních chyb, které soupeř dokázal potrestat. Podobně jako minulý týden o výsledku rozhodla 79. minuta, kdy jsme opět inkasovali z 'penalty'."