I. A třída

Sobota 10.15: FC Titanic Srch (8., 4 b., 7:9) – SK Spartak Slatiňany (1., 9 b., 17:4).
Rostislav Němeček, trenér Srchu: „V dalším domácím utkání k nám přijede první celek tabulky, takže motivaci ho porazit budeme mít určitě velkou. Myslím, že když k zápasu přistoupíme zodpovědně, může se nám to klidně podařit."
Tip Deníku: 2

Sobota 14.00: TJ Sokol Kunčina (13., 0 b.,2:13) – TJ Sokol Staré Hradiště (4., 7 b., 6:1).
Jaroslav Mudroch, trenér Hradiště: „U nováčka, který zatím nebodoval, to nebude nic jednoduchého. V Luži se jim nevedlo, ale několik příležitostí trestuhodně zahodili. Herně nebyli špatní. Dva body bychom brali."
Tip Deníku: 2

Sobota 17.00: FK Přelouč (7., 5 b., 7:4) – SK Vysoké Mýto B (5., 6 b., 9:6).
Václav Slavík, trenér Přelouče: „V sobotu nás čeká těžký soupeř. Viděl jsem Mýto hrát proti naší rezervě a udělalo na mě velmi dobrý dojem. Navíc se mu povedl vstup do soutěže. Takže očekávám hodně těžké měření sil, nás navíc kosí jedno zranění za druhým. Doufám, že nám opět pomohou hráči béčka."
Tip Deníku: 0

I. B třída

Sobota 17.00: SK Starý Mateřov (6., 6 b., 10:7) – SK Řečany nad Labem 1920 (3., 8 b., 6:3).
Jiří Hruška, trenér, Starého Mateřova: „Po vítězném utkání v Prosetíně je naším cílem potvrdit body i v domácím utkání. Řečany však ještě neprohrály a tak nás rozhodně nečeká nic lehkého. Navíc se budeme muset díky svatbě a zraněním vypořádat s několika absencemi hráčů obvyklé základní sestavy. Přesto věříme, že se dočkáme prvních domácích bodů v letošním ročníku."
Jiří Kočí, trenér Řečan: „Čeká nás velmi těžký soupeř, jeden z favoritů naší skupiny. Nejedeme do Mateřova předem poraženi, ale jakýkoli bodový zisk by byl pro nás velkým úspěchem. Teď se spolehlivě ukáže, jak na tom opravdu jsme."
Tip Deníku: 1

Sobota 17.00: TJ Spartak Sezemice (12., 1 b., 4:8) – TJ Sokol Rohovládova Bělá (5., 7 b., 6:2).
Ondřej Kumpan, trenér Sezemic: „Po třech zápasech máme jen jeden bod, takže bychom potřebovali nějaké další přidat. Náš herní projev se pomalu zlepšuje, proto doufáme, že to bude pokračovat. A stačit i na bodový zisk. Bude to velmi těžké, protože nás čeká další kvalitní protivník. Doufáme, že budeme mít k dispozici více hráčů, než minulý víkend. To nám střídačka skoro zela prázdnotou…"
Jaroslav Novák, trenér R. Bělé: „Do Sezemic se těšíme, v loňské sezoně jsme tam hráli se čtyřmi kluky z rezervy v sestavě a byl to pěkný zápas. Doufám, že nyní proběhne vše tak, jak má a oba týmy se budou především bavit fotbalem. My máme kádr, až na dlouhodobě nemocné, kompletní. Takže soupisku zatím řešit nemusíme."
Tip Deníku: 0

Sobota 17.00: – TJ Sokol Rosice nad Labem (13., 1 b., 2:8) – TJ Sokol Mnětice (14., 0 b., 3:12).
Petr Čihák, trenér Rosic: „V souboji posledních dvou celků je hlavním úkolem najít střelce, protože to je v současné době náš největší problém. Šance si vytváříme, jenže na krásu se nehraje. Musíme střílet branky, ale to se nám zatím nedaří. Pokud se nám zápas povede, tak se zvedneme a začneme si věřit. Na domácím hřišti chceme jednoznačně vyhrát."
Martin Turek, sekretář Mnětic: „Každý zápas je pro nás výzvou k získání bodů. Pokud se nám podaří zopakovat výkon z minulého kola (do chvíle obdržení červené karty), mohly by se na našem účtu objevit nějaké body. Sice znovu nebudeme v kompletní sestavě, ale pořád můžeme předvést solidní hru."
Tip Deníku: 1

Sobota 17.00: TJ Sokol Dobříkov (7., 5 b., 6:6) – FC Libišany (1., 9 b., 12:3).
Richard Polák, trenér Libišan: „Abychom si udrželi první příčku, musíme v Dobříkově vyhrát. S tím ostatně jdeme do každého zápasu. Budeme hrát naši kombinační hru, důležité bude proměňovat šance. Například v minulém utkání se Sruby jsme mohli klidně nasázet i více branek."
Tip Deníku: 2

Anton Zelenko