Choltice – Hlinsko B 4:1
Luboš Vorlíček, trenér Choltic: „Musím souhlasit s panem Pospíchalem, že fotbal nemá logiku… V minulých zápasech jsme hráli výborně a bodů nasbírali poskrovnu. Teď jsme podali špatný výkon a bereme všechny. Vítězství nad rezervou jsme vydřeli, když nám výrazně pomohl gólman Zářecký. Hlavně za stavu 1:1, kdy se lámal chleba. Zneškodnil totiž tři tutovky. Alespoň bodovým ziskem jsme tak mohli potěšit prezidenta klubu, který slavil sedmdesáté narozeniny."

Nasavrky – St. Mateřov 1:2
Radek Klíma, hrající trenér Starého Mateřova: „V poslepované sestavě jsme ustáli úvodní tlak domácích a postupem času se dostali i k ohrožení soupeřovy brány. Koncovku jsme však v několika případech řešili zbrkle. Na druhé straně pokusy Nasavrk pochytal výborný Skalický. Před koncem poločasu jsme se dostali do vedení, které jsme však v druhé půli až moc pasivně bránili. Umožnili jsme dostat se domácím do tlaku, ze kterého vyplynulo vyrovnání. Nasavrky se následně snažily strhnout vítězství na svou stranu a my jsme chodili do rychlých brejků. Trestuhodně jsme je však zahazovali. Naštěstí pět minut před koncem domácí gólman podběhl balon a hlavička Fenyka nám zajistila důležité tři body."

Sezemice – Hor. Ředice 1:2

Ondřej Kumpan, trenér Sezemice: „Ve vyrovnané první půli jsme byli nebezpečnější. Papšík nastřelil tyč, Knauteho rána těsně minula šibenici a střelu Jirky Kašpara vyrazil gólman. Hosté nastřelili břevno z přímého kopu, jinak se k ničemu moc nedostali. Začátek druhé půle jsme prospali inkasovali laciný gól. Po pár minutách jsme ale srovnali, po pěkné přihrávce Jirky Kašpara uklidil míč do brány Langr. No a pak přebral otěže zápasu pan rozhodčí. Nejprve posoudil balon vypíchnutý v souboji směrem k našemu brankáři jako malou domů, z čehož jsme pak ze standardní situace ve vápně dostali rozhodující gól. A ze zbytku zápasu udělal neskutečnou bramboračku. Bohužel dost jednostrannou a tak jsme víc komentovali jeho výroky než hráli. Přes značnou rozladěnost ze zápasu jsem alespoň rád, že jsme dohráli bez vyloučení."
Ondřej Šedivka, hrající asistent Horních Ředic: „Do zápasu jsme vstoupili špatně a táhlo se to s námi celý první poločas. Vlastně to byl nejhorší poločas na podzim. Nedokázali jsme udržet míč, chyběl nám pohyb a důraz. Nakonec byl výsledek po poločase pro nás ještě dobrý, když domácí z něj vytěžili jen tyč. Do druhého jsme proházeli sestavu a malilinko jsme začali hrát. Dostali jsme se po chybě brankáře do vedení. I když Sezemice hned srovnaly, nám zajistil přesnou střelou vedení i vítězství Dědič. Škoda nevyužitých brejků na konci zápasu, mohli jsme zápas dohrávat ve větším klidu."

Rohovl. Bělá – Sruby 3:2
Jaroslav Novák, trenér Rohovládovy Bělé: „Zápas jsem strávil na tribuně s berlemi. Nicméně v první půli bych se raději viděl někde jinde… To co chlapci předváděli, zaslouží nejpřísnější kritiku. O přestávce jsme si v kabině vše vyříkali a do druhé půle nastoupilo úplně jiné mužstvo. Soupeře jsme nepustili na naší polovinu a svůj tlak jsme stupňovali. Výsledkem byla řada nevyužitých šancí, včetně dvou tyčí. Nakonec nás zachránil hattrick Deutsche, který proměnil obě penalty a parádně provedl trestný kop."

Řečany – Chroustovice 4:1

Ladislav Chára, hrající asistent Řečan nad Labem:
„Základem naší výhry bylo rychlé vstřelení vedoucí branky. Po vstřeleném gólu jsme přidali na tempu a po krásných akcích Kobery resp. M. Tichého jsme se dostali do tříbrankového plusu,. Po pauze jsme polevili. Hráli na udržení a aby se nikomu nic nestalo. Přesto jsme si vytvářeli gólové příležitosti, které jsme však nedotáhli do konce. Pak to vzal na sebe Wiesner, který byl faulován ve vápně a sám si penaltu proměnil. Jediné co mě zase opravdu mrzí, že jsme v závěru inkasovali po ojedinělé šanci hostů. Jinak chválím všechny, individuálně M. Tichého, Koberu, Wiesnera, a Hostinského."