Srch – Horní Jelení 2:2
Rostislav Němeček, trenér Srchu: „V souboji o čelo tabulky byl podle mého názoru k vidění fotbal, který převyšoval úroveň současné I. A. třídy. Obě mužstva chtěla hrát fotbal, hrálo se ve velkém nasazení a myslím, že diváci si museli přijít na své. Ve druhém poločase se na můj vkus utkání hrálo až moc důrazně a přibylo až moc emocí. Jelikož jsme utkání dohrávali bez dvou hráčů, kteří dostali červené karty, tak jsme s bodem spokojeni. Chtěl bych poděkovat svazovým funkcionářům,  že k nám byl na zápas o čelo soutěže nominován jeden  nejlepší ze sboru rozhodčích."

Jaroslav Frydrych, trenér Jelení: „Jednalo se o nadprůměrný fotbal, který byl na úrovni krajského přeboru. Obě mužstva se tlačila neustále do útoku, ani jedno nepolevilo. My jsme stejně jako minule doplatili na nesoustředěnost v úvodu. Naši hráči v domnění, že je ofsajd, přestali hrát, včetně brankáře a domácí hráč se ukopl do naší sítě. Okamžitě jsme zvýšili obrátky a do konce první půle byli lepší. Obrátili jsme stav utkání a měli další dvě šance na zvýšení náskoku. Neproměnili jsme je a stejně jako v první půli jsme zaspali začátek i té druhé. Až do vyloučení dvou domácích a jednoho našeho hráčů se hrál vyrovnaný fotbal. Při přesilovce jsme měli dvě tutovky, ale když Kaňkovský ani Štěpánek nedali, body se po zásluze dělily."

St. Hradiště – Morašice 4:0
Jaroslav Mudroch, trenér Hradiště: „Od úvodního hvizdu jsme soupeře zatlačili na jeho vlastní polovinu. Množství standardních situací nakonec vedlo ke šťastné brance. Pak už to bylo pro nás jednodušší. Pochvalu si zaslouží celý kádr."

Prosetín – Přelouč 2:0
Václav Slavík, trenér Přelouče: „Hrajeme špatně a nenajde se jediný hráč, který by byl schopný něco s tím udělat. V tomto zápase jsme si dokonce vypracovali pouze jedinou šanci a to už je hodně zlé. Výborný výkon podal hlavní rozhodčí."