Přelouč – Srch 3:4

Václav Slavík, trenér Přelouče: „Bohužel, teď nám fotbal ukazuje svoji horší tvář. Jdeme od prohry k prohře a přitom v zápasech určitě nejsme horším týmem. Tak tomu bylo i proti Srchu. Zhruba tři čtvrtě hrací doby jsme měli utkání pod kontrolou a pak během dvaceti minut ztratíme vyhraný duel. Nutno podotknout, že soupeř každou naší chybu potrestal. I když nerad, nemohu se vyhnout hodnocení rozhodčích. Byli tragičtí, zejména ten hlavní. Svým výkonem hrubě ovlivnil vývoj zápasu. Mám na mysli jasné vyloučení hostujícího hráče Třešňáka. Nevím za co jiného by se už měla dávat červená karta. Doufám, že tento sudí už nebude nominován k zápasům mužů. Musí se učit rozhodovat utkání v mládežnických kategoriích…"

Rostislav Němeček, trenér Srchu: „Po prospaném prvním poločase, kdy se nám v teplém počasí nechtělo moc běhat, jsme dokázali ze stavu 1:3 ještě získat tři body. Nutno podotknout, že i se štěstím. Musím ale hráče pochválit za to, že zápas nezabalili a ještě ho otočili. Jinak jsem litoval rozhodčího, protože ho nominovali do utkání, které vzhledem ke svému věku měl hodně těžké zvládnout."

Pomezí – Horní Jelení 2:2

Jaroslav Frydrych, trenér Horního Jelení: „Škoda mluvit. Po pěti minutách jsme prohrávali 0:2, a to ještě jednu šanci domácí neproměnili. Většina našich hráčů se viděla spíše někde u vody než na hřišti. Kdybychom pobrali cestou partu kluků, bylo by to lepší… Naštěstí v těchto chvílích se ukázala zkušenost starších ostřílených borců. Ti ve spolupráci s lavičkou naše mužstvo vyhecovali tak, že na konci první půlhodiny svítilo na ukazateli skóre 2:2. Do konce poločasu jsme se pohybovali častěji u brány domácích, ovšem s koncovkou jsme byli na štíru. Druhý poločas se nedá nazvat jinak než holomajzna. Domácí hráli stále to své, tedy  nakopávali dlouhé míče za naší obranu. Pomezí ale bylo bojovnější a hrozilo z kvalitně zahrávaných standardních situací. Nám překáželo všechno: počasí, terén, balon, spoluhráč i vlastní tělo. Přesto jsme se dostali do velice slibných šancí, ovšem vytěžili jsme z nich pouze rohy nebo jednu tyč. Když to shrnu, tak je remíza spravedlivá."

Prosetín – Staré Hradiště 1:1

Jaroslav Mudroch, trenér Starého Hradiště: „První poločas byl z naší strany vydařenější. Chtělo to ale dát více branek než jednu. Druhá půle vyzněla pro domácí. Přeskupili rozestavení hráčů a stále nebezpečněji se tlačili do zakončení.  V závěru Baudyš zahodil super šanci po brejku Stefanova. Remíza je ovšem spravedlivá."