Sobota 16.30:  FK Přelouč (7., 20 b., 30:30) – TJ Sokol Staré Hradiště (6., 20 b., 25:23). Na podzim: 1:2.
Václav Slavík, trenér  Přelouče: „Soupeř výborně vstoupil do jara a hlavně výsledek proti českotřebovské rezervě budí respekt. Nám dobrou náladu po utkání s Pomezím kazí zranění Kocha, který s největší pravděpodobností nenastoupí. Rádi bychom Hradišti oplatili podzimní prohru, ale míč je kulatý a soupeři se navzájem dost znají. Takže očekávám vyrovnanou bitvu."
Jaroslav Mudroch, trenér St. Hradiště: „K úspěšnému startu v jarních odvetách bychom potřebovali bodovat i na hřišti Přelouče. Určitě bychom byli spokojeni i s remízou." 
Tip Deníku: 0

Sobota 16.30: FC Titanic Srch (4., 24 b., 25:24) – FC Jiskra Králíky (16., 10 b., 19:32). Podzim: 3:2.
Rostislav Němeček, trenér Srchu: „Nesmíme podlehnout pohledu na tabulku. Doporučuji si vzpomenout na utkání, které jsme v Králíkách sehráli na podzim. V poločase jsme prohrávali 0:2 a pak horko těžko otáčeli skóre. Myslím si ale, že když k zápasu přistoupíme zodpovědně a hlavně s patřičným nasazením, tak bychom měli rovněž v domácím prostředí bodovat naplno."
Tip Deníku: 1

Neděle 16.30: AFK Horní Jelení (2., 34 b., 45:19) – SK Sokol Prosetín (12., 13 b., 19:36). Na podzim: 4:1.
Jaroslav Frydrych, trenér Hor. Jelení: „Pomalu se dostáváme herně dopředu. Bylo to už znát v minulém utkání. Přesto na rozdíl od Moravské Třebové, která si dávala balon  na jeden dva doteky, tak náš tým držel míč déle než bylo zdrávo. A tím se zdržovala kombinace. Soupeře z Prosetína nesmíme podcenit. V tabulce se sice nachází dole, ale všichni dobře víme o jeho standardních situacích. Pozor si budeme muset dávat také na jeho brejkové akce. Pokud se nám nebude dařit fotbalové, pokusíme se výhru nějak ubouchat. K tomu jistě pomohou i naši fantastičtí příznivci." 
Tip Deníku: 1