Divizní nováček SK Holice podlehl nejprve AFK Chrudim 2:4 a o den později zdolal Sokol Moravany 5:2. Nový holický kouč Jaroslav Míchal zatím dává prostor širokému kádru, netrpělivě čeká na dvě posily z třetiligového Varnsdorfu. „Ve hře dopředu jsme zatím lepší než v obraně. Chrudim naše chyby v obraně trestala góly, ale také Moravany z I.A třídy nás v obraně nachytaly. V tomto utkání to však chyby vyplývaly z určitého podcenění či ležérnosti. To ale nejde, v divizi každé podobné zaváhání se platí góly. V tomto ohledu nás ještě čeká hodně práce,“ uvedl trenér Míchal.

Tesla Pardubice vyhrála ve Žďáru nad Sázavou 4:0, když čtvrtý celek divizní skupiny D za dvacet minut překvapila třígólovým náskokem. U všech gólů byl Škvrňák, který dva góly připravil pro Petruse a Večerníka a sám také jednou skóroval, když mu asistoval Večerník. Trenér Martin Svědík mohl být spokojen: „Všechny góly padly po kombinačních akcích, vytvořili jsme si i další šance, které jsme však nevyužili. Po přestávce Meruňka vstřelil náš čtvrtý gól a potvrdil, že hra dopředu nám seděla. Mám však výhrady k obranné hře mužstva, ale i jednotlivců. To musíme zlepšit,“ uvedl Svědík.

Tesla B, která působí v krajském přeboru a je hráčskou zálohou A týmu, remizovala s účastníkem krajského přeboru Hradecka SK Přepychy 2:2. „Byl to zatím náš nejkvalitnější zápas. Druhý poločas byl z naší strany lepší než první, dokázali jsme vyrovnat na 2:2 a v poslední minutě měl ještě vyloženou šanci Ryba,“ sdělil kouč B týmu Tesly Rostislav Němeček.