Sobota 16.30
Slavoj Cerekvice nad Loučnou (3., 35 b., 33:13) – FK Přelouč (16., 11 b., 14:40). Na podzim: 4:0.
Václav Slavík, trenér Přelouče: „Nálada v týmu je po dvou debaklech mizerná a ještě k tomu se nám nevyhýbají těžká zranění. Sice už začal trénovat Novotný, ale jestli zasáhne do utkání to ještě nevíme. Naším úkolem je teď zlepšit náladu v kabině a pokusit se o zázrak. Tím myslím vyhrát, protože i remíza je v naší situaci málo. To ovšem musíme předvádět výkony jako v zimní přípravě. Vůbec nechápu jak se mohl takhle změnit náš herní projev, hrajeme to co nám není vlastní. Zatím marně přemýšlím jak se z toho dostat."  
Tip Deníku: 0

Sobota 16.30
FK Česká Třebová (6., 27 b., 28:30) – Sokol Moravany (10., 22 b., 25:33). Na podzim: 2:1.
Milan Bakeš, hrající trenér Moravan: „Zajíždíme na půdu soupeře, který dosud dvakrát v jarní části prohrál. Přesto Českou Třebovou pořád řadím mezi nejkvalitnější týmy v soutěži. Předpokládám, že bude mít dvojnásobnou motivaci jarní mizérii přerušit. Uvidíme, zda už budou mít domácí k dispozici kanonýra Myšáka. Pokud ano, určitě se zvedne jejich kvalita v ofenzivní fázi.
Náš celek se po náročném nedělním zápase dostává z fyzické únavy a několik hráčů si léčí drobné zdravotní problémy. Určitě nebudeme riskovat zhoršení jejich stavu před následujícími utkáními, které jsou pro nás mnohem důležitější než tento duel. To ale neznamená, že nechceme bodovat. V posledních dvou kolech jsme získali plný počet bodů a rádi bychom do naší sbírky nějaký přidali. Pokud by se nám to podařilo, dotáhli bychom se bodově na střed tabulky a znovu by se nám o něco lépe dýchalo."    
Tip Deníku: 1

Sobota 16.30
1.FC Žamberk (11., 20 b., 24:34) – FK Pardubice C (7., 26 b., 28:20). Na podzim: 0:4.
František Kovárník, trenér FK Pardubice C: „Na utkání se po čtrnáctidenní pauze těšíme. Pokusíme se přivézt z venku nějaký bod.  Jenže síla soupeře se dá v tomto okamžiku jen těžko odhadovat. I když vysoké vítězství Žamberku v Přelouči nás rozhodně nemůže nechat klidnými… K tomuto utkání musíme nastoupit plně koncentrováni. Naše mužstvo je zdravotně v pořádku. A pravděpodobně využijeme některé dorostence."              
Tip Deníku: 2

Sobota 16.30
SK Masokombinát Polička (14., 15 b., 14:28) – Sokol Živanice (9., 23 b., 33:30). Na podzim: 1:4.
Radek Vrážel, hrající asistent trenéra Živanic: „Jedeme s cílem navázat na druhý poločas posledního zápasu s Chrudimí. Je více než pravděpodobné, že bojovnost a nasazení vyhraje nad technickým fotbalem. Polička má totiž nahlášenou  umělou  trávu na hřišti Svitavy – Lány. Takže nás čeká malá hrací plocha a tedy nic lehkého. Něco jako v Litomyšli. Budeme muset udělat nějaké změny v sestavě, protože onemocněli Kořínek s Truplem. Chceme vydolovat tři body a  trochu tím odčinit minulé dva zápasy, které se nám moc nepovedly."           
Tip Deníku: 2