Holice B – Chroustovice 1:4
Daniel Tocháček, vedoucí mužstva Holic: „Bohužel nás stále trápí pracovní a zdravotní trable nejenom hráčů áčka, ale i béčka. Bez šesti lidí základní sestavy a z důvodu dalších zranění nemožnosti posílit tým z A mužstva jsme nebyli schopni s nadšeně hrajícím nováčkem držet krok. Škoda, neboť už je to poněkolikáté, kdy jsme s protivníkem, být komplet, mohli sehrát rovnocennou partii. Nezbývá nám nic jiného, než zvednout hlavy do dalších zápasů a doufat v příznivější pracovní a zdravotní dispozice."

Mnětice – Rohovl. Bělá 4:2

Martin Turek, vedoucí mužstva Mnětic: „Získali jsme důležité body, takže jsme spokojeni. Navíc jsme Bělé vrátili příkoří z loňské sezony. Jednalo se víceméně o vyrovnané utkání, když od druhé poloviny úvodní pětačtyřicetiminutovky jsme měli herní převahu. I když je pravda, že v závěrečné desetiminutovce nás soupeř mačkal. Naštěstí z tlaku vytěžil jediný gól. Klíčovým okamžikem bylo naše srovnání na 1:1 těsně před odchodem do kabin. Prokázali jsme větší hlad po úspěchu."
Jaroslav Novák, trenér Rohovládovy Bělé: „Nepodali jsme takový výkon, jaký bychom si představovali. Stále máme hodně hráčů zraněných a mimo hru z jiných důvodů. Do zápasu nastoupili někteří hráči těsně po zranění a bylo to na jejich projevu znát. Soupeř hrál svoji hru založenou na rychlém přechodu do útoku a tvrdých osobních soubojích na jejich malém hřišti. Mnětičtí nám měli co vracet za loňskou sezonu. Ztrestali všechny naše chyby, dali do hry více bojovnosti a srdíčka. Zvítězili zaslouženě. Nám nezbývá než čekat, kdy konečně nastoupíme v ideální sestavě a budeme kompletní."

Přelouč – Rosice n. L.  2:0
Michal Strnad, trenér Přelouče B: „Proti Rosicím jsme odehráli velice kvalitní utkání. Po většinu času jsme kontrolovali hru a soupeře nepouštěli do žádných větších šancí. V útoku jsme sice opět spálili několik loženek, ale tentokrát nám to na vítězství stačilo. Chtěl bych pochválit celý tým. Doufám, že budeme v těchto výkonech pokračovat."
Jiří Hofman, vedoucí mužstva Rosic: „Tentokrát naše hra připomínala spíše představení lodního orchestru na potápějícím se Titaniku. Domácí nás jednoznačně předčili v nasazení a právě větší vůle po vítězství tento zápas rozhodla. V naší největší šanci v prvním poločase Peterka minul branku. Druhou půli jsme nedokázali udržet balon v útočné fázi, díky čemuž Přelouč chodila do rychlých protiútoků. Výhra domácích je naprosto zasloužená. Pokud chceme v dalším utkání uspět, tak musíme podat mnohem lepší výkon."

Řečany n. L. –  Luže 0:8
Jaroslav Křivka, trenér Řečan: „Zápas, na který se nám i našim příznivcům bude jen těžko zapomínat. Kolotoč, na kterém nás hráči Luže povozili, by se neztratil ani na Matějské pouti. Ve všech činnostech na hřišti jsme byli o dvě třídy níže a výsledek tomu také odpovídá. Ještě v noci jsem se budil zpocený a motala se mi hlava. Doufám, že to přejde a kluci se dají do dalšího utkání do kupy."

Dobříkov – Sezemice 1:0
Petr Málek, vedoucí mužstva Sezemic: „Úplně zbytečně jsme ztratili všechny body. Dobříkov v první půli vystřelil jednou na bránu. Báča jeho pokus nedostatečně vyrazil a domácí doráželi nohejbalovým způsobem. My jsme však ani jednu šanci nevyužili. Také proto, že jsme na špatném terénu nestříleli, ale všechno chtěli drbat až do brány. Jenže pánové si neuvědomují, že nejsou Barcelona. Ve druhé půli jsme začali hrát vabank, ale naše koncovka je  žalostná. Pak si sudí vymyslel penaltu, náš gólman ji ale zneškodnil. V závěru jsme útočili  v deseti lidech, ovšem gól bychom nedali ani do rána."