Když dva dělají totéž, není to vždy totéž!  O tom, se mohou v poslední době přesvědčit fotbalisté Přelouče. Soupeřům jsou minimálně vyrovnaným parťákem, přesto jim po utkání zbudou oči jen pro pláč. Naposledy nepřetavili své umění v zisk na Jelení. Při tom už po prvním poločase mohli do kufru autobusu balit tři body…

Horní Jelení – Přelouč 2:1
Jaroslav Frydrych, trenér Horního Jelení: „Nejhorší úvod zápasu co jsem na Jelení. Překážel nám fotbal jako takový. Kdybychom po první čtvrthodině prohrávali 0:3, nikdo by se nemohl divit. Ale hosté první šanci zahodili a od té doby proti nim stál nejlepší hráč zápasu Lukáš Jozl. Takhle dobře hrát a ne jenom chytat, jsem ho ještě neviděl. Štěstí nám přálo celý první poločas. Vždyť hned při první fotbalové akci jsme vstřelili i první gól. Po poločasové debatě jsme přeci jenom začali hrát fotbal. Z množství šancí jsme proměnili bohužel jen jednu. Hosté v sestavě s hodně šikovnými mladíky nám při každém zaváhání zatápěli. Je velice pozitivní, přestože se Přelouč nachází tam, kde je,  snaží se hrát rychlý kombinační fotbal s důrazem. A nesnaží se o destrukci a pokopání soupeře. Musím také pochválit i rozhodčí, kteří zvládli celý zápas jak má být. Pískali absolutní rovinu."
Václav Slavík, trenér Přelouče: „Fotbal se hraje na góly. Jenže v této zásadní činnosti jsme byli horší než domácí. Jinak jsme zápas odehráli velice solidně, hlavně první půle byla z naší strany povedená. Konstatování, že jsme šli šestkrát sami na brankáře a vytěžili z toho pouze jediný gól, není lež nýbrž objednávka k psychiatrovi. Prostě tohle utkání jsme měli minimálně zremizovat. Klukům musím za předvedený výkon poděkovat, bohužel teď se nás drží smůla, kterou musíme v posledním zápase setřást."

Srch – Slatiňany 4:1
Rostislav Němeček, trenér Srchu: „Myslím, že jsme poslední zápas před domácím publikem, ač v silně kombinované sestavě, zvládly na jedničku. Musím pochválit všechny hráče, protože jsme soupeře k ničemu nepustili. Naopak, mohli jsme vyhrát daleko větším rozdílem."

St. Hradiště – Hlinsko B 0:0
Jaroslav Mudroch, trenér Starého Hradiště: „Měli jsme herní převahu. Vytvářeli jsme si šance jako na běžícím pásu. Ke konci zápasu jsme útočili všichni. Hlinsko se tím pádem dostávalo do brejkových situací, naštěstí výtečně zachytal Hlavatý. Hoši utkání odmakali, ale netrefit několikrát prázdnou bránu ?!  Výborní byli oba gólmani."