Nový Bydžov – Dvůr Králové  3:2
Miroslav Chalupa, trenér RMSK Cidlina Nový Bydžov: „Do utkání vstoupili lépe hosté a brzy se ujali vedení. Nám se podařilo v závěru poločasu obrátit vývoj utkání. V úvodu druhé půle jsme si vytvořili tři velmi dobré brankové příležitosti, ale bohužel jsme je brankově nevyjádřili. A tak zákonitě přišel trest v podobě vyrovnávacího gólu. Naše mužstvo se i nadále snažilo strhnout vítězství na svoji stranu a výsledkem byla premiérová divizní branka Martina Tlustého. Vzhledem k počtu šancí považuji vítězství za zasloužené. Na závěr bych chtěl poděkovat klukům za předvedený výkon, který nás dovedl k zisku tří důležitých bodů."
Ladislav Doseděl, trenér TJ Dvůr Králové: „Zápas jsme si prohráli sami. Místo toho, abychom pojistili naše vedení gólem na 2:0, tak jsme vytvořili individuální chyby a pustili soupeře do vedení. Po vyloučení Ulrycha jsme v deseti byli lepší. Po vyrovnání jsme ale inkasovali a pak jsme znovu neproměnili řadu šancí."

Mšeno  –  Svitavy  1:0
Martin Pulpit, trenér TJ Svitavy: „V utkání jsme podali asi nejlepší výkon podzimu a měli jsme v něm zvítězit minimálně 3:1 nebo 4:1. Bohužel kvalita našeho zakončení nebyla taková, abychom dokázali vstřelit branku. Soupeř nás potrestal po taktické chybě a z penalty rozhodl. Kromě ještě jedné nastřelené tyče si však jinou šanci nevypracoval. My byli lepší, domácí jsme ve všech směrech přehrávali, přesto nemáme ani bod."

Ústí nad Orlicí  –  Holice  5:0
Jan Navrátil, trenér Jiskry Ústí nad Orlicí: „Všechny hráče chválím, zejména za výborný první poločas, ve kterém jsme zápas v podstatě rozhodli. Důležité bylo proměnění pokutového kopu a následná aktivita v napadání při obranné fázi, díky níž jsme měli míč pod kontrolou ve většině času. Litovat můžeme jen neproměněných šancí z druhého poločasu. Do dalších zápasů si musíme uchovat střeleckou potenci a odpovědnost v obranné činnosti."
Jiří Tesař, trenér SK Holice: „Na zápas jsme odjížděli s pocitem, že soupeři se moc nedaří, a tak bychom mohli něco uhrát. Opak byl ale pravdou. Ústí na nás vyvinulo tlak hned od začátku a výsledkem byla oprávněná penalta. Již ve třetí minutě. Potom jsme kazili vše, na co jsme sáhli, a tím soupeři usnadnili rychlé protiútoky. Nedůslednost nás stála další góly do poločasu, který skončil 4:0 pro domácí. Bylo jasné, že na zvrat nemáme, a tak jsme chtěli alespoň druhý poločas odehrát, jak se říká se zvednutou hlavou. Pár šancí jsme si vytvořili,  ale jak je u nás zvykem bez vstřelené branky. Soupeř vyhrál zcela zaslouženě."

Letohrad  –  Lhota p. L.  2:0
Jaroslav Veselý, trenér FK OEZ Letohrad: „Viděli jsme náš klasický scénář z posledních zápasů doma. Urputně bránící soupeř, který se snaží za každou cenu ubránit nerozhodný stav, a naše trápení v koncovce. Přestože se nám nepodařilo v prvním poločase vstřelit branky, tak jsme tentokrát dokázali s postupem času náš tlak vystupňovat. Cítil jsem z mužstva, že všichni věřili, že nějaké branky nakonec vstřelíme. Zápas od zápasu se nám lepší herní automatizmy, které chceme praktikovat. Co se mi nelíbilo, byl malý důraz ve velkém vápně soupeře. Kdybychom tam šli s větší zarputilostí, tak branek bylo víc."
Josef Petera, trenér TJ Sokol Lhota pod Libčany: „Do utkání jsme nastoupili až se zbytečným respektem a podle toho to v prvním poločase také vypadalo. Domácí nás dostali pod tlak a nula na našem kontě o přestávce byla jen díky zázračným zákrokům brankáře Kučery a dobře postavené tyče. Krátce po poločase jsme si nepohlídali roh a domácí nás potrestali. Po obdržené brance jsme  zvýšili aktivitu a výsledkem byl průnik Polyakova do vápna soupeře. Domácí stoper ho jednoznačně fauloval, bohužel rozhodčí Ulrich jaksi zapomněl penaltu odpískat. To byla naše jediná a poslední šance. V závěru zápasu domácí potrestali naši otevřenou hru a naprosto zaslouženě získali všechny body. Mám velké výhrady k výkonu hlavního rozhodčího."

Kutná Hora  –  Náchod  5:1
Jiří Kuneš, trenér FK Náchod: „Na špatném terénu se hrálo bojovné utkání, ve kterém jsme byli domácím do 58. minuty vyrovnaným soupeřem. Zápas jsme si prohráli po chybách obrany a nedůrazu záložních hráčů v osobních soubojích."

Turnov  –  Pardubice B  0:1
Lukáš Ouředník, vedoucí mužstva FK Pardubice B: „V Turnově nás čekalo velmi těžké a bojovné utkání na zcela podmáčeném terénu, který byl ale stejný pro oba týmy. Domácí hrozili zejména ze standardek, my naopak z rychlých brejků. Po vyrovnané první půli, jsme ve druhé zlepšili kombinaci a výsledkem toho byl gól Janeckého po velmi pohledné akci. Další dva brejky jsme do druhého pojišťovacího gólu nedotáhli, když ten druhý znamenal vyloučení turnovského gólmana. Turnov však i v oslabení byl v závěru nebezpečný. Hlavně nakopávanými míči, ale náš tým tentokrát těsnou výhru i přes hektický závěr ubránil. A připsal si tak velmi cennou výhru, kterou nyní potřebujeme potvrdit doma proti Mšenu."

Nová Paka  –  Dobrovice  2:1
Josef  Hloušek, trenér 1. FK Nová Paka: „Hráli jsme s nejlepším mužstvem skupiny, ve kterém nastupuje několik zkušených fotbalistů, jako Zbončák či Cigánek. Vítězství si samozřejmě cením, myslím, že jsme měli poměrně dost štěstí a šli jsme mu víc naproti. Protože se před týdnem zranil brankář Libor Kanaval a k dispozici byl už náhradní gólman Michal Vorel, přišlo s tím do týmu i určité zklidnění. Nyní nás čekají zápasy pravdy v Semilech, s Lhotou pod Libčany  a v Holicích, kde chceme výkonnost potvrdit."