Rohovl. Bělá – Libišany 1:3
Jaroslav Novák, trenér Rohovládovy Bělé: „Měli jsme k soupeři až moc velký respekt. Bohužel jsme byli hodně zakřiknutí, bojácní a chybělo nám více odvahy, tak jako tomu bylo v minulých zápasech. Soupeř jednoznačně zaslouženě zvítězil, ale prohra 1:3 je pro nás až příliš krutá. Poločas jsme dodržovali stanovenou taktiku a nepustili protivníka k žádné nebezpečné standardce. Deset minut po změně stran to ovšem přišlo, když Brož krásnou střelou levačkou z přímého kopu otevřel skóre. Poté Svatoň nasimuloval pád v šestnáctce, rozhodčí Ujec sice udělil hříšníkovi žlutou, ale hru nepřerušil a my jsme jen nečinně přihlíželi střele do naší sítě. Na 3:0 hosté zvýšili po rohovém kopu. My jsme jen těsně před koncem korigovali Kotajnym. Libišany mají obrovskou kvalitu, kterou navíc na velkém a vzorně upraveném hřišti ještě znásobili. Právem jsou hlavním aspirantem na postup do vyšší soutěže, kde ostudu dělat rozhodně nebudou. My musíme na toto vystoupení rychle zapomenout, mohli jsme totiž jen překvapit. Přesto chci hráče pochválit, jak utkání zvládli. Tak náročný a kvalitní zápas jako v sobotu nebudou hrát každý týden…"
Jan Zadrobílek, trenér Libišan: „Utkání jsme začali nesoustředěně a výborného soupeře pustili do šancí, které naštěstí neproměnil. První poločas byl z naší strany neslaný nemastný. Po změně stran jsme však začali domácí tým přehrávat a převahu přetavili v góly. Pozitivem je, že jsme se konečně prosadili také ze standardních situací, které nám na jaře moc nevycházely. Myslím, že si divák přišel na své. Zejména druhý poločas snesl parametry vyšších soutěží, ke kterému přispěly svou kvalitou oba celky. Chválím mužstvo za trpělivý a takticky vyzrálý výkon."

St. Mateřov – Rosice 2:2 penalty 1:4
Jiří Hruška, trenér Starého Mateřova: „Do utkání jsme vstoupili až neuvěřitelně laxně a hned v první minutě inkasovali branku. Naštěstí hned vzápětí srovnal Žďára a poté jsme se dostali do vedení, které jsme mohli i navýšit. Na to nám ale chyběl klid v koncovce. Z ojedinělého protiútoku nás hosté potrestali a bylo srovnáno. Do půle jsme měli ještě další šance včetně pokutového kopu, které jsme však nevyužili. Ve druhém poločase festival zahozených šancí pokračoval na obou stranách a penalty jsme tradičně nezvládli. Pokud se ve zbytku zápasů výrazně nezlepšíme, tak můžeme mít ještě problémy se záchranou!"
Petr Čihák, trenér Rosic nad Labem: „Zaslouženě jsme ve Starém Mateřově uhráli dva body. Domácí sice měli dost šancí, ale taky je neproměňovali. Hrálo se nahoru dolů, bylo to otevřené z obou stran. Jako první jsme se dostali do vedení, ale opět jsme nechali soupeře rychle vyrovnat. A to po naší chybě, kdy ve středu hřiště hráči něco zbytečně vymýšlí. Na druhý gól Mateřova z penalty jsme stihli ještě v prvním poločase odpovědět. Celý tým bojoval a bylo znát, že chceme vyhrát. V závěru jsme měli strhnout zápas na naši stranu a získat ještě o bod více, ale velké šance jsme bohužel nevyužili."

Dobříkov – Mnětice 7:3
Martin Tláskal, hráč Mnětic: „Přijeli jsme s vyčkávací taktikou. V prvním poločase nám vycházela. Spoléhali jsme na chyby domácích a ze tří možností jsme tři využili. Dostali jsme se i do vedení 3:2, ale Dobříkov srovnal z vymyšlené penalty. Ve druhé půli jsme chtěli hrát se soupeřem fotbal, což nás zahubilo. Rozhodly dva slepené góly zkraje tohoto dějství. "

Sezemice – Prosetín 1:1 penalty 4:1
Ondřej Kumpan, trenér Sezemic: „Důležité utkání nám herně nevyšlo a my vytěžili z minima maximum. Hráli jsme velice zbrkle, hodně kazili a soupeři tím nabízeli šance. Prosetínu se dařilo kombinovat a byl velmi nebezpečný. V první půli nevyužil čtyři jasné šance, my jsme měli pouze jeden náznak. Ve druhé už naší hrubou chybu ke vstřelení branky využil. My jsme ale zanedlouho vyrovnali krásnou střelou Láby do šibenice. V penaltovém rozstřelu kraloval Báča, který zlikvidoval dva pokusy soupeře a sám proměnil svou penaltu. Prosetín odehrál na rozdíl od nás výborný zápas a určitě by si zasloužil více než jeden bod. My jsme hodně rádi za zisk dvou, herní projev ale musíme hodně zlepšit. Kromě Báči odehráli dobrý zápas také Borovec a Süttö."

Proseč – Řečany n. L. 1:3
Jiří Kočí, trenér Řečan nad Labem: „K zápasu jsme odjížděli nejen bez zraněného Cháry a distancovaného M. Moravce ale navíc ještě bez brankáře! Do branky tak musel zkušený Kobera. Začátek byl jak z hororu. Hned ve druhé minutě jsme hrubou chybou dostali domácí do vedení a nevypadalo to s námi dobře. Proseč na malém hrbolatém hřišti nakopávala dlouhé míče, což nám dělá potíže. Tentokrát jsme se brzy oklepali, začali hrát vzadu zodpovědněji a dařilo se nám držet míč. Domácí jsme po zbytek utkání již prakticky do ničeho nepustili. Měli již jen jeden nebezpečný závar, který Kobera výborně vyřešil a napravil svoji chybu z úvodu. Nám se celkem dařilo v útočné fázi, vypracovali jsme si celkem dost gólových šancí, ale s proměňováním jsme byli tentokráte na štíru. I přesto jsme do půle Mihovským vyrovnali a v samotném závěru rozhodli Novotný a znovu Mihovský. Hráči dodrželi to, co jsme si řekli a výsledek se dostavil. Pochvala pro celý tým. Z horké půdy Proseče se totiž body moc vozit nebudou… "