Samé ztráty. Podoba nejnižší krajské soutěže se z pohledu okresních zástupců po této sezoně změní. Ze sedmi zmizí hned tři. Libišany postoupily do I. A třídy a Mnětice s Rosicemi propadly do okresního přeboru. K pozitivum patří umístění Rohovládovy Bělé na třetí příčce a Řečan, které skončily čtvrté. Neúspěchem nebudou jistě hodnotit právě skončený ročník ani ve Starém Mateřově, který si odbyl v kraji premiéru. Za to Sezemice se zachránily s odřenýma ušima.

Roh. Bělá – St. Mateřov 4:2
Jaroslav Novák, trenér Rohovládovy Bělé: „Páteční předehrávku jsme zvládli, byť jsme opět měli problémy se sestavou. Kluci ale podali skvělý výkon. Výborně kombinovali, snažili se být co nejvíc na míči, vytvářeli si mnoho šancí a soupeře prakticky k ničemu nepustili. Mateřovští už patrně byli myšlenkami v Německu, kam po zápase odjížděli, poněvadž podali snad nejhorší výkon za poslední léta, co je jako dlouholetého rivala pamatuji. Pro nás je umístění na třetí příčce obrovským úspěchem. Chci všem poděkovat, popřát hodně odpočinku a brzké doléčení zranění. Abychom na začátku další sezony byli v plné zbroji."
Jiří Hruška, trenér Starého Mateřova: „Po středečním utkání se Sezemicemi, které nás stálo dost sil, byli domácí lepším týmem. A zaslouženě také zvítězili. V posledním zápase jsme obměnili sestavu, aby si obránci vyzkoušeli hrát v útoku a naopak. Nejspíš jsme už byli duchem na cestě do družebního Kleinmühlingenu. V rámci třicetileté družby jsme v sobotu nastoupili k utkání proti domácím (4:4) a ve druhém se střetly staré gardy obou obcí. To už jsme 6:4 zvítězili."

Libišany – Nasavrky 4:1
Jan Zadrobílek, trenér Libišan: „Určitě jsme doma už odehráli i lepší utkání. Přes veškeré komplikace, i mimofotbalové, jsme vyprodukovali jen čtyři branky. Ale zaplať pánbůh za ně. Hra byla neurovnaná a celý mač se nesl spíše v duchu vyhlížených pozápasových oslav, které dopadly na jedničku. Na závěr bych chtěl poděkovat fanouškům za podporu v celé sezoně. Vedení klubu za obětavou práci a vytvoření těch nejlepších podmínek pro fotbal. A samozřejmě hráčům za předvedené výkony, především na jaře.

Zámrsk – Řečany n. L. 1:3
Jaroslav Křivka, předseda Řečan nad Labem: „Do Zámrsku jsme odjížděli s mírnými problémy se sestavou. Odehráli jsme ale jedno z nejlepších utkání jara a po zásluze porazili druhý celek tabulky. Pochvalu zaslouží všichni,kteří se k utkání dostavili."

Chroustovice – Rosice 3:2
Petr Čihák, trenér Rosic nad Labem: „V posledním utkání sezony se hrál zápas zcela odlišných poločasů. V tom prvním jsme byli jasně lepší a vytvořili si dvougólový náskok. Vycházely nám jednoduché akce, po nichž jsme se dostávali do zakončení. Bohužel zůstalo jen u dvou gólů. Ve druhém poločase se ovšem zdálo, že na trávník vyběhlo jiné mužstvo. Domácí se dostali na koně a třikrát skórovali. Těžko si lze vysvětlit výpadek, během kterého jsme dovolili domácím vývoj otočit."

Prosetín – Mnětice 4:1
Martin Turek, hráč Mnětic: „Prosetín hrál o záchranu a na jeho kopačky se lepila nervozita. Dovolím si tvrdit, že pokud bychom nastoupili v plné síle, porazili bychom ho. Jenže k utkání jsme odjeli pouze v deseti a ještě se dvěma hráči béčka. Po čtvrthodině jsme prohrávali 0:2, ale určitě to nebylo beznadějné. Soupeře jsme chvílemi přehrávali a výsledkem naší snahy byl výstavní gól Neugebauera z trestného kopu. A domácí se začali bát o výsledek. Škoda, že jsme do konce první půle nevyrovnali. Deset minut po změně stran totiž Prosetín přidal třetí a uklidňující trefu. "

Sezemice – Sruby 1:3
Ondřej Kumpan, trenér Sezemic: „Hosté byli po celý zápas fotbalovější. Měli víc šancí a vyhráli naprosto zaslouženě. Všechny jejich góly padly po našich hrubých chybách. Sruby si přijely zahrát s chutí fotbal. Za to někteří naši hráči zápas odehráli zřejmě jen z povinnosti, místo aby si fotbal užili. Vše se odvíjí již od toho, že se nás sejde na zápas dvanáct, z toho tři dorostenci a někteří měli zdravotní problémy již před zápasem. Ještě, že už je konec sezony"