Trutnov – Olympia HK 1:2
Miloš Dvořák, trenér MFK Trutnov: „Je velká škoda, že jsme neuhlídali standardku v nastaveném čase, když už se nám krátce předtím podařilo skórovat. Asi zapracovala ještě trošku euforie z vyrovnání, že jsme nebyli tak důslední. Remíza by utkání slušela více, protože si myslím, že i když Olympie ukázala svou kvalitu, byla lepší na míči a lépe se pohybovala, my jsme hráli také dobře."
Michal Lesák, trenér FC Olympia Hradec Králové: „Úvod zápasu byl chaotický, ale postupem času jsme dostali míč i hru pod kontrolu. Snažili jsme se o postupnou kombinaci, ale domácí velice dobře bránili a k ohrožení brány nás celý poločas nepustili. Naopak po našem zaváhání při rozehrávce měli stoprocentní šanci. Ve druhé půli se obraz hry nezměnil a hrálo se prakticky na jedné polovině. Vysvobodil nás až hloupý faul v šestnáctce soupeře. Poté z ojedinělé standardní situace Trutnov vyrovnal, ovšem v posledních vteřinách jsme strhli vítězství na svoji stranu zásluhou Rolka. Myslím, že vzhledem k průběhu utkání je naše výhra zasloužená."

Letohrad – Ústí n. O. 0:2
František Dvořák, trenér FK Letohrad: „V úvodní půlhodině jsme si vypracovali poměrně dobré pozice ke skórování, ale bohužel jsme nebyli úspěšní. Hosté hráli trpělivě a čekali na svoji šanci, která přišla v 45. minutě. Druhá ještě lacinější branka měla na naši hru fatální dopad. Hosté ještě více zahustili svoji polovinu a my nebyli schopni dostat se do nebezpečného zakončení. Musím bohužel konstatovat, že hosté vyhráli zaslouženě, byla na nich vidět větší touha po vítězství. Našemu výkonu chybělo odhodlání vydat se ze všech sil."
Vladimír Chudý, trenér TJ Jiskra Ústí nad Orlicí: „Myslím si, že jsme odehráli velmi zajímavé nadprůměrné divizní utkání, které se hrálo ve vysokém tempu, na samé hranici tvrdosti a agresivity, ale vše v rámci pravidel fotbalu. Úvodních třicet minut patřilo domácím, lépe se pohybovali, kombinovali a dostávali se do nadějných příležitostí a byli velice nebezpeční. Poté se nám podařilo hru vyrovnat a začali jsme být více aktivní i směrem dopředu. Výsledkem našeho snažení byla úvodní branka na konci poločasu. Hned z kraje druhé půle se nám podařilo vstřelit po rohovém kopu druhou branku utkání. Domácí poté vrhli všechny síly do útoku, ale skórovat se jim až do konce utkání nepodařilo. Naopak my jsme mohli skóre navýšit z několika nadějných rychlých protiútoků. V Letohradu jsme získali tři velmi cenné body."

Jablonec n. J. – Živanice 1:3
Milan Ujec, trenér TJ Sokol Živanice: „V kvalitním zápase jsme po neproměněné penaltě domácích ze 49. minuty, převzali iniciativu. Jablonec jsme pak zaskočili dvěma pěknými góly. V závěru utkání jsme již nepřipustili komplikace a zasloužené vítězství jsme si zkušeně pohlídali."

Semily – Dvůr Králové 1:7
Pavel Matějka, trenér TJ Dvůr Králové nad Labem: „Oproti minulému zápasu doma s Turnovem přišly slibované změny, ať už byly systémové, tak i na některých postech. Vyplatily se nám. Hráči totiž odvedli maximum, co se týče výkonu, agresivity a zodpovědnosti. Herně i střelecky nám vyšel první poločas, po němž bylo o výsledku rozhodnuto, druhý se už jen dohrával. Rád bych vyzdvihl produktivitu obou našich útočníků. Hruška dal podruhé za sebou dvě branky, Michal Voldán na tři přihrál. Oba tak výrazně přispěli k našemu vysokému vítězství."

Turnov – Jaroměř 0:0
na penalty 5:4
Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: „Z Turnova vezeme bod, byť jsme sahali po třech. Hráči nechali na hřišti vše a ukázali svůj charakter, a to i vzhledem k tomu, že jsme od šedesáté minuty hráli v oslabení."

Nový Bor – Vysoké Mýto 2:1
Roman Oliva, trenér SK Vysoké Mýto: „První poločas se nám vůbec nevydařil. Soupeř byl aktivnější, rychlejší, důraznější a zaslouženě vedl. Ve druhém poločase se nám podařilo poměrně brzo vyrovnat, ale poté naše individuální chyba rozhodla o vítězství domácího mužstva. 
V posledním utkání bychom nutně potřebovali zvítězit."