Sobota 17.00: TJ Spartak Sezemice (5., 35 b., 43:38) – TJ Sokol Rosice nad Labem (10., 27 b., 36:42). Na podzim: 4:3.
Petr Málek, trenér Sezemic: „Rosice jsou pro nás v dosavadním účinkování v I. B třídě nejoblíbenějším soupeřem. Získali jsme s nimi ve třech zápasech plný počet bodu, tak doufám, že naše série bude pokračovat. Máme, co napravovat po ostudném výkonu v minulém kole. Ve Vysokém Mýtě se byl na náš tým podívat jeho bývalý trenér Čihák, tak nevím jestli kvůli jeho špionáži kluci hráli, jako kdyby byli na hřišti spolu poprvé (úsměv). Každopádně čekám vyhecované utkání. O motivaci nemám strach, musíme však k utkání přistoupit daleko zodpovědněji."
Jiří Hofman, vedoucí mužstva Rosic: „Chtěli bychom vyhrát, protože vítězství by nás posunulo k záchraně soutěže. Do Sezemic diváci na fotbal chodí, a tak se dá očekávat příjemná atmosféra. Navíc soupeř bude chtít odčinit debakl z posledního utkání. Pokud budeme od začátku bojovat jako proti Chroustovicím nebo v Nasavrkách, tak bychom prohrát neměli."
Tip Deníku: 0

Neděle 14.30: TJ Luže (1., 45 b., 50:27) – FK Přelouč B (14., 18 b., 33:47). Na podzim: 2:1.
Michal Strnad, trenér Přelouče B: „Ocitli jsme se v kritické situaci. Na půdě vedoucího týmu tabulky musíme vyhrát. Máme však nadále velké problémy se složením optimální sestavy. Navíc už mám tak trochu pocit, že klukům docházejí síly. Každopádně ale flintu do žita ještě neházíme!"
Tip Deníku: 1

Neděle 17.00: SK Řečany nad Labem 1920 (7., 32 b., 30:39) – TJ Sokol Mnětice (9., 31 b., 50:55).  Na podzim:  3:0.
Jaroslav Křivka, trenér Řečan: „V neděli máme doma Mnětice, kterým se venku vůbec nedaří. Doufám, že tentokrát statistiky budou naplněny a my budeme bodovat naplno. Na podzim se nám podařilo ze hřiště soupeře odvézt všechny body, tak bych teď nerad nějaké vracel… Navíc jsme v týdnu prohráli 3:0 dohrávku v Chroustovicích."
Lukáš Moravec, hráč Mnětic: „Pokusíme se bodovat a konečně na jaře důstojně sehrát venkovní utkání. Řečany ale nebudou lehkým soupeřem, nicméně už to v cizím prostředí potřebujeme zlomit a ubojovat. Sestava bude kompletní. Před posledním domácím zápasem se chceme dostat na vítěznou  vlnu."
Tip Deníku: 1

Neděle 17.00: TJ Sokol Rohovládova Bělá (8.,31 b., 52:38) – SK Vysoké Mýto B (2., 41 b.,47:30). Na podzim: 2:3.
Jaroslav Novák, trenér R. Bělé: „Za normální situace bychom se na toto utkání těšili hned z několika důvodů. V domácím utkání na jaře neprohráváme, soupeři máme co vracet a především vysokomýtská rezerva hraje kombinační a pohledný fotbal. Právem atakuje postupové čelo tabulky. Bohužel se potvrdily obavy, že pro tento zápas nebude k dispozici optimální sestava. Potřetí za sebou tak zřejmě odehrajeme utkání takřka bez střídání v jedenácti. A ještě za vydatné pomoci hráčů z béčka."
Tip Deníku: 2

Neděle 17.00: SK Holice B (13., 20 b.,32:61) – TJ Sokol Dobříkov (12., 21 b., 32:50). Na podzim: 3:5.
Václav Velinský, nový trenér Holic B: „Máme vše ve svých rukou. Tuto neděli a za týden hrajeme s přímými konkurenty v boji o záchranu. Pokud oba duely zvládneme se stoprocentním ziskem, měli bychom se v soutěži udržet. Dobříkov si pamatuji hlavně z krajského přeboru, kde byl více nebezpečný doma. Každopádně neponecháme nic náhodě a posílíme se, jak to jen bude možné. Připraven do hry je v áčku vyloučený Ručka, využijeme i služeb Jiráského."
Tip Deníku: 1  ,