Po první polovině letošní sezony mám takové rozpačité pocity. Podzimní část totiž mohla dopadnout, co se týče umístění v tabulce, skvěle. To by však nesmělo být posledního kola (kvůli špatnému terénu jsme si vyměnili pořadatelství s rezervou Vysokého Mýta) a dalších dvou odložených utkáních, které jsme dohrávali po oficiálním konci podzimu. Všechny tři zápasy jsme hloupě a těsně prohráli. Z toho dva vlastními góly v posledních minutách utkání.

Když to ale vezmu globálně, panuje s podzimní částí spokojenost. Kádr jsme v letní přestávce posílili a vytvořila se skvělá parta. Je to vidět i na tréninkové účasti. V obou dnech v týdnu nebyla menší účast než dvanácti lidí na jednom tréninku. To se odráží ve zdravé konkurenci a chuti na sobě pracovat. Herně jsme na tom snad dobře, jedinou slabinou je, že nedáváme branky. To je asi největší bolest, nebýt špatné koncovky, asi by vše dopadlo mnohem lépe.

Jsem rád, že nikdo nás v soutěži herně ani výsledkově nepřehrál, i v Luži jsme vedli dvoubrankovým skóre, ale tam jsme asi vyhrát nesměli…
Zimní příprava je naplánovaná, tým nijak posilovat nehodláme. Pro letošní sezonu máme dostatečně široký kádr. Pouze kdyby někdo neočekávaně skončil, tak by přišla náhrada.

TJ SOKOL ROHOVLÁDOVA BĚLÁCelkem
6. místo, 13 zápasů, 6 výher, 2 remízy, 5 proher, skóre 26:20, 21 bodů

Doma
5. místo, 7 zápasů, 5 výher, 0 remíz, 2 prohry, skóre 15:6, 15 bodů

Venku
6. místo, 6 zápasů, 1 výhra, 2 remíza, 3 prohry, skóre 11:14, 6 bodů

Penalty
Celkem: 1:1, doma: 0:0, venku: 1:1

Nejlepší střelci
5 – Panchártek, 4 – Špidlen a Starý