„Všem patří dík za zaslání hlášenek a vetací. Je to zpracováno tak, aby se nám jarní část okresních soutěží vydařila bez problémů. Zatím se zdá, že nám oproti loňsku bude přát i počasí. Na webu OFS Pardubice si můžete zkontrolovat jarní los všech soutěží. Učiňte tak a v případě nesrovnalostí informujte na e-mail lukasourednik@seznam.cz," nabádá svazový sekretář Lukáš Ouředník.

Upozornění: pátek byl posledním dnem na úhradu členství ve FAČR pro rok 2014. Kdo neuhradí za své členy poplatek do konce února, tak nedostane zpětně dotaci na členství. STK navíc v prvních jarních kolech bude kontrolovat, zda všichni hráči uvedení v zápisech o utkání jsou aktivními členy. Je tedy třeba  zkontrolovali si své hráče, zejména ty na hostování.

Trenérské průkazy: ve fotbalové prodejně Mida Sport jsou připraveny k vyzvednutí. Platí pro průkazy Licence C, těch trenérů, kteří absolvovali doškolovací kurz. Pozor: prodejna je od ledna přestěhována do Domu služeb na Palackého třídě. Jinak tuto sobotu pokračuje trenérský kurz Licence C pro nové posluchače.

Aktiv přípravek: zástupci klubů hrající okresní soutěže přípravek se sešli v pátek v zasedací místnosti KFS Pardubice v tribuně Tesly Pardubice, Pod Vinicí (ve 2. patře). Zástupci klubů měli ještě na poslední chvíli předat tuto informaci trenérům, či vedoucím družstev a následně potvrdit účast na výše uvedený e-mail. Těm, kteří tak učinili, se to netýká.

Aktiv OFS: termín tradičního pracovního setkání se zástupci klubů zní čtvrtek 6. března 2014 v 17 hodin v sále Hostelu Trim Pardubice – Ohrazenice. Účast jednoho zástupce klubu je povinná.

Změny: je nutné písemně informovat o veškerých změnách týkajících se sekretářů klubů a jejich kontaktů uvedených v Rozpisu soutěží, či změn v číslech účtů apod.