I. A třída

Sobota 16.00: TJ Sokol Staré Hradiště (3., 17 b., 14:9) – FC Libišany (1., 20 b., 28:9).
Jaroslav Mudroch, trenér Starého Hradiště: „V domácím zápase přivítáme vedoucí tým tabulky i s početnou diváckou podporou. Takže vlastně ani není co dodat. Snad jen, že kádr Libišan je velmi kvalitní a my si nechceme uříznout ostudu."
Jan Zadrobílek, trenér Libišan: „V Hradišti se chceme vrátit na vítěznou vlnu a rehabilitovat se před fanoušky výkonem, za který bychom se nemuseli stydět. Věřím, že nezůstane jen u slov a zápas odjezdíme po zadku! Očekávám i slušnou diváckou návštěvu. Po delší době bych měl mít také k dispozici kompletnější kádr včetně nové akvizice. I proto v naší sestavě dojde ke změnám."
Tip Deníku: 2

Neděle 16.00: SK Pardubičky (9., 12 b., 15:17) – SK Vysoké Mýto B (6., 14 b., 22:16).
Tomáš Mrázek, sekretář Pardubiček: „Po nepříliš povedeném utkání v Ústí nás čeká stejně obtížný zápas. Naznačuje to vysoké vítězství Mýta nad Jelením. V sestavě musíme opět udělat nějaké změny, ale věříme, že zvítězíme. Chtěli bychom popřát brzké uzdravení Münzbergerovi, který včera podstoupil operační zákrok."
Tip Deníku: 2

Neděle 16.00: AFK Horní Jelení (14., 3 b., 8:23) – TJ Mezilesí Načešice (12., 6 b., 18:26).
Tomáš Baťa, trenér Horního Jelení: „Potřebovali bychom se dostat z výsledkové krize, ale musíme řešit problémy se sestavou. V důležitém zápase nám musí pomoct dorostenci. Minule jsme chtěli hrát více z obrany a dostat co nejméně branek, ale konečný efekt byl opačný. Pokud se nevyvarujeme hloupých chyb, budeme se vždy bát o výsledek. Musíme bodovat, což proti týmu, který si minule smlsnul na chrudimské juniorce, bude tvrdý oříšek.
Tip Deníku: 0

I. B třída

Sobota 16.00: TJ Slavoj Choltice (12., 7 b., 13:19) – FC Hlinsko B (13., 6 b., 8:19).
Luboš Vorlíček, trenér Choltic: „Je to zápas o šest bodů a my v něm musíme uspět. Tedy v případě, pokud chceme mít trochu klidnější zimu. V poslední době hrajeme dobře, ale za to si body nekoupíme. Zaznamenali jsme několik smolných ztrát a už je na čase, aby se štěstí přiklonilo na naší stranu. Musíme ale využívat alespoň některé vypracované šance. V krajské soutěži je to nutnost."
Tip Deníku: 1

Sobota 16.00: FK Nasavrky (11., 9 b., 17:17) – SK Starý Mateřov (6., 13 b., 15:14) .
Radek Klíma, hrající trenér Starého Mateřova: „Do konce podzimní části zbývá pět kol a ve vyrovnané tabulce by se hodil každý bod. V Nasavrkách nás však čeká nepříjemný soupeř, proti kterému se nám v loňské sezoně vůbec nedařilo. Naše poslední výkony a především výsledky nám však dávají naději, že by se to mohlo zlomit. Asi jako každý tým v soutěži i nás trápí nějaká zranění. Vůbec nemám představu v jaké sestavě nastoupíme."
Tip Deníku: 1

Neděle 16.00: TJ Spartak Sezemice (4.,14 b., 15:17) – FK Horní Ředice (7., 12 b., 17:13).
Ondřej Kumpan, trenér Sezemic: „Po dvou vítězstvích jsme se dostali do klidnějších vod v horní polovině tabulky. A tam bychom si přáli vydržet. Ředice se po nepovedeném začátku chytily, a tak máme před sebou další těžký zápas. Doufám, že diváci přijdou v hojném počtu a uvidí zajímavý duel. Náš cíl je stejný jako v každém jiném utkání. Chceme podat dobrý výkon a vyhrát."
Ondřej Šedivka, hrající asistent Horních Ředic: „Na, v podmínkách I. B třídy, sousední derby se všichni moc těšíme. Od hráčů počínaje, po vedení a diváky konče. Vlastně je to pro nás zápas podzimu. Chceme podat takový výkon, který nám přinese úspěch K tomu také přizpůsobíme sestavu. Jsme kompletní, zdraví a natěšení. Trenér má z čeho vybírat. Doufám že zápas navštíví pěkná divácká kulisa s velkým zastoupením našich fanoušků."
Tip Deníku: 2

Neděle 16.00: TJ Sokol Rohovládova Bělá (3., 16 b., 18:9) – TJ Sokol Sruby (5., 13 b., 19:18). Hřiště Na Dolíčku.
Jaroslav Novák, trenér Rohovládovy Bělé: „Los k nám je na podzim milosrdný. Hrajeme druhý zápas po sobě doma, tak věřím, že uspějeme. Kádr se dostává pomalu z nejhoršího, nechci však nic zakřiknout. Soupeře ze Srubů známe z loňské sezony. Oba zápasy s ním byly těžké. Přesto doufám, že potvrdíme roli favorita a postavení v tabulce si udržíme."
Tip Deníku: 1

Neděle 16.00: – SK Řečany nad Labem 1920 (10., 10 b., 15:23) – SK Chroustovice (14., 5 b., 11:24)
Ladislav Chára, hrající asistent Řečan nad Labem: „Po vítězství venku bychom chtěli doma body potvrdit. Nebude to však snadné, protože v čem jsme my přeborníci, tak to je podcenění soupeře. A schopnost porazit se vlastními chybami. Musíme k utkání přistoupit opět zodpovědně a chtít zvítězit. Kolik nás bude a kdo, tak to se nechám rovněž překvapit…"
Tip Deníku: 1