Roh. Bělá – Řečany n. L. 4:2
Jaroslav Novák, trenér Rohovládovy Bělé: „Přestože už řečanští fotbalisté nemají ve svém kádru Mihovského, který nás tak v loňské sezoně trápil, nemohli jsme být ani vteřinu v klidu. Dvakrát jsme v prvním poločase vedli, dvakrát hosté vyrovnali. Po přestávce jsme se opět ujali vedení, ale tentokrát už protivník nedokázal vyrovnat. Měl ale k tomu obrovské příležitosti. Nejdříve Zavřel bravurně zneškodnil penaltu, čímž napravil svoji chybu z první půle. A poté trefil pouze konstrukci již prázdné brány. My jsme přidali uklidňující gól a nastřelili tyč i břevno. A nelehké utkání si pohlídali. Pochvala za pokračování ve vítězné šňůře patří celému kolektivu. Včetně třem béčkařům, kteří nám významně pomohli k zisku tří bodů."
Ladislav Chára, hrající asistent Řečan nad Labem:
„Dvacet minut nás favorit mačkal. Vstřelil gól po našem rohu a školácké chybě obrany. Za nedlouho jsme stav srovnali, hra se vyrovnala a my byli Bělé důstojným soupeřem. Musím s povděkem říct, že se nám to dařilo velice dobře až do sedmdesáté minuty. V ní jsme za stavu 3:2 pro domácí neproměnili již po třetí penaltu! Tady se zápas zlomil. Následovala frustrace a vyloučení na naší straně. I tak jsme to nezabalili a chtěli s výsledkem něco udělat. Soupeř však zanedlouho využil početní převahy a zvýšil svůj náskok dalším z mnoha brejků. Ke konci jsem si ještě vytvořili více jak stoprocentní příležitost, ale J. Moravec snad chtěl vystřelit bránu ze země. Pokud by balon nezastavilo břevno, skončil by až na obchvatu na Chrudim. Musím, ale všechny pochválit, obzvláště ty, kteří hráli se sebezapřením. Soupeři gratuluji k vítězství."

St. Mateřov – Dobříkov 0:5
Radek Klíma, hrající trenér Starého Mateřova: „Bohužel za celý zápas jsme se vůbec nedostali do hry. Výsledkem toho je zaslouženě vysoká výhra Dobříkova. Po našem zatím nejhorším podzimním vystoupení máme v týdnu opravdu o čem přemýšlet. Přísnější měřítko snesl jen střídající D. Mzyk."

Nasavrky – Choltice 3:0
Luboš Vorlíček, trenér Choltic: „Bylo to utkání o tom, kdo dá první gól. Přežili jsme úvodní nápor domácích a pak s nimi hráli vyrovnanou partii. Zkraje druhého poločasu jsme měli šanci na vedení, ale nedali jsme a pak přišel zkrat našeho gólmana. Vyhodil míč na kopačku Dostála a ten mu ho poslal z třiceti metrů do sítě. Přitom ho mohl ještě doběhnout ale zareagoval pozdě. Nasavrkám jsme namazali i na druhý gól a pak už jsme hráli vabank. Kluci ale zaslouží pochvalu za statečný výkon."

Cerekvice – Hor. Ředice 2:3
Stanislav Šedivka, trenér Horních Ředic: „V pátek odpoledne se nám zranil i druhý brankář a neměli jsme koho do brány. Narychlo a hlavně i díky novému systému jsme sehnali Peteru z Hradce a moc mu za to děkujeme. Konečně se k nám obrátilo štěstí a po dobrém výkonu celého mužstva jsme si odvezli tři body. Utkání se hned od začátku hrálo podle našich not a k tomu nám nahrál gól Dědiče hned v první minutě. Soupeř sice vyrovnal, ale my jsme dál hráli svoji hru a přidali po pěkných akcích další dvě branky. Ve druhém poločase nás trochu přibrzdilo vyloučení Drábka po kterém domácí snížili. Více už nic ovšem nepředvedli. A když se nechali dva jejich hráči hloupě vyloučit, nebylo co řešit. V závěru jsme ještě neproměnili dvě velké šance. Pochvala pro celé mužstvo."

Sruby – Sezemice 1:3
Ondřej Kumpan, trenér Sezemice: „Rozhodující okamžik zápasu se udál před půlí. Za faul mimo vápno byl vyloučen domácí gólman. A ještě do poločasu jsme stihli přesilovku využít. Na začátku druhé na nás soupeř vlétl. My přestáli několik šancí a sami jsme měli dvě obrovské na zvýšení. Nedáš – dostaneš zafungovalo a po rychlém brejku bylo srovnáno. Naštěstí nás po chvíli zase dostal do vedení Jirka Kašpar a domácí pak museli hrát hodně na riziko. Tím se nám otvíral prostor k brejkům a po jednom z nich jsme přidali pojistku. Hostitelé nás ale po celý zápas zaměstnávali, měli rychlý přechod do útoku a celkově byli nebezpeční. Vítězství si velmi ceníme, Sruby totiž doma moc ztrácet nebudou. Chválíme celý tým za odjezděný zápas."