St. Hradiště – Slatiňany 1:6
Jaroslav Mudroch, trenér Hradiště: „Obdrželi jsme debakl. Po prvním poločase, kdy jsme prohrávali 0:1, jsme chtěli vývoj otočit. Jenže naše snaha trvala čtvrthodiny. Vyrovnání měl po akci Kučery na kopačce Karlík. Pak jsme dostali v rychlém sledu dvě branky po našich chybách a bylo po zápase. Z toho některé góly byly kuriózní. Před derby se Srchem jsme se dostali do nepříjemné situace. Je potřeba se z nevydařeného zápasu poučit a vypustit to z hlavy. Jinak se pěkně povezeme…"
Načešice – Srch 2:2
Rostislav Němeček, trenér Srchu: „Utkání se nám nepovedlo. Sice jsme neprohráli, ale s výkonem nejsem spokojený. Na těžkém a podmáčeném terénu nám vázla kombinace. A hlavně jsme se Načešicím nevyrovnali v nasazení, což je u takového soupeře nutnost. Zápas jsme mohli rozhodnout už v prvním poločase, ale místo toho jsme po přestávce domácím nabídli dva góly jako na zlatém podnose. Naštěstí jsme doslova v posledních vteřinách zachránili  alespoň remízu."

Č. Třebová B – H. Jelení 3:3
Jaroslav Frydrych, trenér Jelení: „Výborný útočný fotbal, výborný soupeř, výborní gólmani. Domácí mají dobře poskládané mužstvo, když jeho osu tvoří zkušení hráči doplňovaní šikovnými mladíky. Něco podobného jako u nás. Remizovali jsme, protože jsme nevyužili více šancí. Mohlo být jasno už po první čtvrthodině. Jenže jsme ze tří možností nedali nic a protivník z první vážnější šance otevřel skóre.  Pak jsme dostali Třebovou znovu pod tlak a zásluhou Štěpánka otočili stav. Pro zajímavost: druhý gól donesl do sítě na prsou. To samé se však povedlo domácím po změně stran, když jsme jim k tomu pomohli trochu profesorským fotbalem. I když domácí vyrovnali parádním nepovedeným centrem do šibenice. Ke konci utkání jsme opět zvedli otáčky a v poslední minutě Šmidberský po rohu prostřelil vše."

Morašice – Přelouč 2:0
Václav Slavík, trenér Přelouče: „Celý zápas se hrálo na domácí bránu, ale bez gólového efektu. Morašice se dostaly dvakrát do naší šestnáctky o oba brejky proměnily. My jsme měli převahu, nicméně žádnou loženku, jsme si nepřipravili. Ať už za to mohla zbrklost či nepřesnost v koncovce. Po utkání jsem se rozhodl, že odstoupím."