St. Hradiště – Přelouč 2:1
Jaroslav Mudroch, trenér Hradiště: „Do utkání jsme vstoupili mizerně. Prvním útokem si vytvořila Přelouč tutovku. Byli jsme jak omráčení a působili jsme velmi odevzdaným dojmem. Náš výkon byl jednoduše tragický a tak další minuty patřili soupeři. Naštěstí jsme po spolupráci Karlíka s Oulickým vytvořili prostor pro Götze, který si se situací ve vápně výborně poradil. Stav po poločase 1:1 byl pro nás velmi lichotivý. Přelouč měla nejméně čtyři jasné gólovky.  Ve druhé půli jsme se probrali. O vítězství rozhodl v 87. minutě Lexman. To, že jsme dokázali vývoj utkání takto otočit je obdivuhodné. Radost z vítězství nám kálí vážné zranění Davida Götze. Hlavatý předvedl výborný výkon, Lexman pevné nervy při zahrávané penalt. Za druhý poločas jsme si vítězství zasloužili."
Václav Slavík, trenér Přelouče: „Prohry k fotbalu patří a musí se přijmout, ale tuhle koušu velice těžce. Místo abychom utkání v klidu vyhráli o pět branek, tak si ho vlastními chybami prohrajeme a jsme všem k smíchu. Naše koncovka je opravdu žalostná a to se jí na tréninku věnujeme více než dost. Mužstvo potřebuje nějaký impulz, aby se zvedlo. Mohl by jím být i můj odchod, protože u kluků jsem už strašně dlouho…"

Prosetín – Horní Jelení 1:4
Jaroslav Frydrych, trenér Jelení: „Setkali jsme se ze starým známým z I. B třídy. O Prosetínu jsme věděli hodně. Například, že má nebezpečné standardky. Mají postavenou hru na tom, že nakopnou míč, útočník nebo záložník sklepne míč a pak střílejí. Zaměřili jsme se na Odvárku a nedali mu moc prostoru. Na utkání jsme připravili kluky po psychické stránce a musím kvitovat fakt, že to v hlavách zvládli. Vždyť někdy v šestnácté minutě jsme vedli už 3:0. Poté už jen stačilo udržovat vítězný oheň. Kluci ani na chvilku nepolevili, ale je pravda, že nás soupeř chvílemi zmáčkl. Jediný gól jsme obdrželi v 65. minutě, takže Jozl držel čisté konto přes 330 minut!"

Králíky – Srch 2:3
Rostislav Němeček, trenér Srchu: „V tomto utkání jsme špatným přístupem v první půli nabídli soupeři dvoubrankový náskok. Naštěstí si hráči o poločase uvědomili, že takhle se hrát nemá a zápas se nám podařilo otočit. Hrálo se na úzkém, ale kvalitním hřišti, kde nebylo moc prostoru pro kombinaci. Tentokrát nám vyšly standardní situace, ze kterých jsme vstřelili všechny góly."