Choltice – Hor. Ředice 1:1
penalty 3:1
Luboš Vorlíček, trenér Choltic: „Soupeř na nás vlétl a my mohli být rádi, že jsme dostali jenom jeden gól. Pak jsme vyrovnali hru i skóre, ale pořád to nebylo ono. Ředice se jevily jako fotbalovější i důraznější. Náš výkon byl hrozně upracovaný. Paradoxně jsme mohli v samotném závěru po obrovské šanci rozhodnout. To už bychom asi chtěli moc…"

Středa 14.30: TJ Slavoj Choltice (8., 15 b.,21:22) – TJ Spartak Sezemice (10., 14 b., 16:29).
„Zápasy v týdnu nám nevyhovují. Vůbec nevím, jak se sejdeme. Nesmíme se ohlížet na to, že Sezemice dvakrát po sobě vyfasovaly pětku. Doufám, že si frustraci nevybijí na nás. Potřebovali bychom znovu neprohrát. "
Ondřej Šedivka, hrající asistent Horních Ředic: „V Cholticích jsme si vytvořili spoustu šancí, jenže jsme je neproměňovali. Někdy dáte gól z ničeho a vyhrajete. A někdy byste ho nedali i kdyby se hrálo až do rána. To je prostě fotbal. Domácím zachytal brankář, nás mile překvapil Milan Machatý. Do základu se vrátil po zranění a odehrál velmi dobrý zápas."
Tip Deníku: 1

Středa 14.30: FK Nasavrky (7., 15 b., 29:23) – FK Horní Ředice (5., 19 b., 23:18).
„Podruhé v řadě jedeme ven. Bylo by pěkné přivézt si z Nasavrk nějaký ten bodík. Soupeře neznáme, pokusíme se praktikovat naší hru a pak uvidíme."
Tip Deníku: 2

Roh. Bělá – Cerekvice 4:0
Jaroslav Novák, trenér Rohovládovy Bělé: „Byl to náš první zápas s tímto soupeřem. Do utkání jsme vstoupili aktivně a hned v první minutě jsme orazítkovali břevno. To stejné se opakovalo před první naší brankou. V druhém poločase jsme dominovali a vytvářeli si další šance. Soupeř se v podstatě k jedinému ohrožení naší svatyně. K utkání nás bylo akorát jedenáct, poté přibyl na střídačku Braun. Bohužel z béčka nikdo nemohl. Zaslouženě jsme vyhráli výrazným rozdílem, když jsme ještě řadu příležitostí zahodili."

Středa 14.30: Sokol Rohovládova Bělá (3., 22 b., 26:13) – SK Chroustovice (14., 5 b., 14:34). Hřiště Na Dolíčku.
„Los je k nám na podzim opravdu milosrdný. Znovu hrajeme doma, tentokrát s tonoucím týmem. Doufám, že kluci k zápasu přistoupí s plnou zodpovědností, nepodcení žádnou situaci a potvrdí roli favorita."
Tip Deníku: 1

Stolany – Sezemice 5:0
Ondřej Kumpan, trenér Sezemice: „Prakticky jsme zopakovali propadák z Dobříkova. Znovu jsme si odvezli pětigólovou nadílku. První poločas byl opět celkem vyrovnaný a po přestávce jsme zase hráli tragicky. Bohužel většina kluků jakoby si šla na hřiště zápas protrpět a ne se fotbalem bavit. Čemuž moc nerozumím, protože nehrajeme o zlaté prase. Na téhle úrovni by to mělo být hlavně o radosti ze hry. Ta byla jasně vidět u domácích, kteří zaslouženě vysoko vyhráli. A to ještě další gólovky zazdili…"
„Na konci podzimu jsme dostali pěkný průjem a někam se nám vytratila chuť do hry. Vůle porvat se o dobrý výsledek a ochota makat jeden za druhého. Můžeme si říkat co chceme, pokud ale budeme v Cholticích chcíplí jako poslední dva zápasy, tak nás čeká další nadílka. Takže více než nad soupeřem přemýšlíme nad tím, jak se zmátořit. Abychom trochu důstojně dohráli soutěž. Naše početná marodka se bohužel nevyprázdní, takže není kde brát. V téhle situaci jsou jasným favoritem domácí. Jakýkoliv bodový zisk by pro nás byl zlatý."

Dobříkov – Řečany n. L. 0:0
penalty 3:4
Ladislav Chára, hrající asistent Řečan nad Labem:
„Před zápasem bychom asi bod brali, protože nás bylo jedenáct a jeden dorostenec. Nicméně po našem nejlepším podzimním vystoupení je to nejspíše ztráta. Dobříkov své kvality potvrzoval hned od začátku, jenže bez gólové tečky a to díky skvěle pracující obranné činnosti celého týmu. Po nějakém čase jsme hru vyrovnali a místy byli i lepším týmem, kdy jsme si také vytvořili pár slibných příležitostí. Po pauze se scénář opakoval. A však deset minut před koncem pelášil sám na bránu M. Tichý, ve vápně se nechal doběhnout, aby se ještě zbavil dvou protihráčů a v jasné šanci pálil nad. V závěru mě mrzí dvojí vyloučení v prostorech velkého vápna soupeře. Jinak musím pochválit celý mančaft za skvělý výkon. Takhle by to mělo vypadat."

Středa 14.30: SK Řečany nad Labem 1920 (9., 14 b., 21:27) – SK Stolany (6., 17 b.,27:23).
„Teď se musíme rychle zregenerovat z tvrdého a fyzicky náročného zápasu s Dobříkovem a proti Stolanům odvést stejně kvalitní výkon. Po vykartování našich hráčů logicky nastanou změny v sestavě Věřím, že zápas zase odmakáme na krev."
Tip Deníku: 1

Sruby – Starý Mateřov 0:1
Radek Klíma, hrající trenér Starého Mateřova: „Ještě v sobotu nás bylo deset. Jsem rád, že s námi nakonec jeli dva kluci z béčka, protože jinak bychom nedali do kupy ani jedenáct lidí. Tomu odpovídal i náš výkon na hřišti. Snažili jsme se především pozorně bránit a vyrážet do protiútoků. Utkání jsme rozhodli v prvním poločase šťastnou brankou z trestného kopu. A protože domácí prakticky hrozili jen ze standardních situací, které jsme dokázali pohlídat, odvezli jsme si tři body. Radost z vítězství nám pokazilo vážné zranění Suchánka těsně před koncem."

Středa 14.30: SK Starý Mateřov (4., 22 b., 20:16) – TJ Slavoj Cerekvice nad Loučnou (12., 11 b., 19:30).
„Po výsledkově zvládnutém utkání ve Srubech bychom samozřejmě rádi zvítězili i s Cerekvicí, která moc bodů neposbírala. Uvědomujeme si, že jsme v posledních třech zápasech získali možná více bodů, než kolik bychom si za předvedenou hru zasloužili. A proto doufám, že k nasazení přidáme i potřebnou kvalitu. K tomu by nám měl pomoci i návrat zkušených Zacha a Křížka do sestavy."
Tip Deníku: 1