I. A třída

Sobota 15.30: FC Titanic Srch (11., 11 b., 16:17) – TJ Sokol Staré Hradiště (2., 18 b., 16:9).
Rostislav Němeček, trenér Srchu: „Už jen kvůli našim fanouškům samozřejmě chceme v derby uspět. Čeká nás ovšem rozjeté Hradiště, které dobře doplnilo kádr. Takže to bude hodně těžké. Máme nějaké zraněné hráče, ale s tím si musíme poradit."
Jaroslav Mudroch, trenér Hradiště: „V sousedském derby chceme potvrdit naše dosavadní umístění v tabulce. Věřím, že si odvezeme plný bodový zisk."
Tip Deníku: 0

Sobota 15.30: FK Přelouč (5., 16 b., 19:14) – TJ Sokol Kunčina (13., 10 b., 15:23).
Václav Slavík, trenér Přelouče: „Soupeř se po špatném začátku v soutěži už rozkoukal a co jsem slyšel, vždy se prezentuje velmi běhavým fotbalem. Navíc naposledy nadělil dobrému Heřmaňáku sedmičku, takže se určitě jedná o kvalitní tým. My jsme teď sice třikrát za sebou vyhráli, ale pořád to není ono, co bych chtěl vidět. Chybí nám více fotbalovosti. Takže i v tomto zápase musíme vsadit na bojovnost a dodržování taktických pokynů. Zdravotní problémy mají Koch a Váša, o jejich startu se rozhodne těsně před zápasem."
Tip Deníku: 1

I. B třída

Neděle 15.30: FC Libišany (1., 23 b., 27:12) – SK Sokol Prosetín (8., 11 b., 20:20).
Richard Polák, trenér Libišan: „Chceme napravit prohru ze Zámrsku. I když Prosetín je opravdu kvalitní tým. Mám na mysli po fotbalové stránce. Po rozpačitém startu se zvedl, takže se budeme muset o body porvat. Svůj fotbal neopustíme, musíme však proměňovat šance. Zahazujeme jich fakt moc. "
Tip Deníku: 1

Sobota 15.30: TJ Spartak Sezemice (11., 10 b., 17:24) – FK Nasavrky (2., 22 b., 19:9).
Ondřej Kumpan, trenér Sezemic: „Doma se nám zatím moc nedaří, proto bychom konečně rádi trochu potěšili naše diváky. Ti i přes nepříliš dobré výsledky chodí v solidním počtu. A podporují nás také venku, za což jim děkujeme. Čeká nás nepříjemný soupeř ze špice tabulky, ale hrát se dá s každým. Doufám, že kluci udělají všechno pro to, aby od nás Nasavrky odjely domů s prázdnou…"
Tip Deníku: 2

Sobota 15.30: SK Chroustovice (12.,8 b., 17:26) – SK Řečany nad Labem 1920 (4., 16 b., 23:19).
Jiří Kočí, trenér Řečan: „Po utkání v Sezemicích jsem myslel, že problémy se sestavou nás už do konce podzimu nepotkají. Realita je však jiná. Bohužel minimálně do konce první poloviny sezony jsme přišli o hráče na dvou klíčových postech. Rozhodující bude, jak se nám podaří ztráty nahradit. Chroustovice potřebují nutně bodovat, a proto očekávám těžké utkání. Samozřejmě si chceme nějaký bod přivézt."
Tip Deníku: 0

Sobota 15.30: TJ Sokol Dobříkov (10., 11 b., 13:21) – SK Starý Mateřov (5.,15 b., 26:15).
Jiří Hruška, trenér, Starého Mateřova: „ Po dlouhé době vyrážíme za hranice našeho okresu s myšlenkami navázat na naše předchozí zlepšené výkony. Dobříkov je ale dlouholetým účastníkem krajských soutěží a body sbírá především doma. Přesto bychom rádi uhráli dobrý výsledek a bodovali. Vzhledem ke včerejšímu kulturnímu programu v Pardubicích a koncertu kapely Harlej visí nad několika našimi hráči otazník… Tak uvidíme, v jaké budeme sestavě."
Tip Deníku: 1

Neděle 15.30: TJ Sokol Rohovládova Bělá (9., 11 b., 14:14) – TJ Sokol Mnětice (14., 5 b., 10:34).
Jaroslav Novák, trenér R. Bělé: „Na zápas se všichni těšíme. Poctivě jsme trénovali a chceme zvítězit. K soupeři cítíme respekt, přestože momentálně uzavírá tabulku I. B třídy. Mnětice ale vždy bývaly nepříjemné především domácím prostředí."
Martin Tláskal, hráč Mnětic: „Na Dolíček jedeme s tím, že Bělá je jasným favoritem utkání. My můžeme pouze překvapit. Pokud ovšem budeme hrát bez šťávy jako proti Sezemicím, nemůžeme pomýšlet ani na bod a odvezeme si další venkovní nášup. Ohledně sestavy je stále hodně otazníků."
Tip Deníku: 1

Neděle 15.30: FK Proseč (7., 14 b., 27:22) – TJ Sokol Rosice nad Labem (13., 7 b., 15:28).
Jiří Hofman, vedoucí družstva Rosic: „Minule jsme zabrali a konečně dokázali zvítězili. Na to budeme chtít navázat v Proseči. Na hřišti nováčka to však nebudeme to mít vůbec lehké, neboť jeho fotbalisté hrají dlouho spolu pohromadě. V letošní sezoně doma ještě neprohráli. Každopádně nechceme odjet s prázdnou. Porveme se o všechny body."
Tip Deníku: 1