Přelouč – Králíky 4:0
Václav Slavík, trenér Přelouče: „Prakticky po dvou minutách bylo rozhodnuto o osudu zápasu. Škoda jen, že jsme další šance zahodili, protože skóre mohlo být daleko vyšší. Stínem utkání bylo vážné zranění našeho nejlepšího hráče Machačného. Přejeme mu všichni brzké uzdravení. Dohrávat podzimní část bez něj ale i dalších absentérů bude hodně těžké."

Hor. Jelení – St. Hradiště 4:3
Jaroslav Frydrych, trenér Jelení: „V posledních čtyřech kolech, včetně toho posledního, jsme narazili na kvalitní soupeře. Proti Hradišti jsme se ujali dvougólového vedení a další tři šance v první půli zahodili. Mohlo být tak do přestávky rozhodnuto. Jenže soupeř pokaždé když se dostal na rozdíl jednoho gólu začal být velmi nebezpečný. Ke cti našeho týmu slouží ta skutečnost, že kluci odjezdili celý zápas. To se ukázalo třeba v době, kdy protivník snížil na 2:3 z jeho pohledu. Na rozdíl od minulé sezony jsme se z toho nesložili a naopak z dalšího útoku si vzali dvoubrankový náskok zpět. Musím se zastavit u střeleckého počinu našich útočníků. Jak Kaňkovský, tak Dědič se trefili dvakrát. Zejména Ďéďa zaslouží pochvalu, jak se na hřišti rval o každý míč."
Jaroslav Mudroch, trenér Hradiště: „Získat bod v Horním Jelení nebylo při vývoji utkání zas tak nereálné. Rychlost ofenzivních hráčů jsme řešili někdy špatným pozičním postavením. Pokud jsme se ovšem dostali k ohrožení branky, přišly i šance. Mrzí nás hlavně úvodní zápis domácích, kdy jsme nechali skórovat na zadní tyči neobsazeného hráče. Závěrečná snaha o vyrovnání vyzněla naprázdno. Zjednodušení hry a zahrávání několika standardek nám bod nepřineslo. Je nutné vyzdvihnout aktivitu Adamce, který na dvě branky přihrál a jednou skóroval. Domácí, hnáni výbornými diváky, zvítězili zaslouženě."

Chrudim C – Srch 2:1
Rostislav Němeček, trenér Srchu: „První prohra v soutěži nás mrzí. Jelikož jsme ale hráli  proti kvalitnímu soupeři a v hodně okleštěné sestavě, tak ji musíme přijmout. Byl to kvalitní zápas a jsem rád, že hráči ze širšího kádru toto utkání zvládli a prokázali svoji kvalitu. Myslím si, že tomuto duelu by slušela více remíza. Ale utkání mělo takhle dopadnout, a rovněž tak dopadlo."