I. A třída

Sobota 16.30:
TJ Sokol Staré Hradiště (3., 13 b., 13:4) – TJ Svitavy B (12., 4 b., 6:15).
Jaroslav Mudroch, trenér Hradiště: „Uvidíme v jaké sestavě se bude prezentovat svitavské béčko. V Hlinsku jsme propadli, takže máme co napravovat. Utkání bude přítomen senátor Miroslav Antl, který dlouhodobě podporuje práci s mládeží ve Starém Hradišti."
Tip Deníku: 1

Sobota 13.30:
TJ Sokol Kunčina (14., 3 b., 4:19) – FC Titanic Srch (9., 8 b., 9:12).
Rostislav Němeček, trenér Srchu: „Do daleké Kunčiny jedeme s cílem odvézt si nějaké body. Pokud se nenecháme zmást pohledem na aktuální tabulku a přistoupíme k tomuto utkání tak jak máme, nemuseli bychom se vracet s prázdnou."
Tip Deníku: 0

Sobota 16.30:
SK Spartak Slatiňany (1., 16 b., 24:8) – FK Přelouč (11., 7 b., 10:11).
Václav Slavík, trenér Přelouče: „Trápí nás zranění a další hráči mají o víkendu pracovní povinnosti. K tomu všemu béčko i dorost hrají ve stejný čas, takže sestavu dáváme těžko dohromady.V této situaci asi nejsme lídru tabulky moc konkurenceschopní. Ale i tak se pokusíme odehrát kvalitní partii. Už několikrát jsme ve slepené sestavě překvapili, proč by se to nemohlo povést nyní ?"
Tip Deníku: 1

I. B třída

Sobota 16.30:
FC Libišany (1., 18 b., 23:8) – TJ Sokol Rohovládova Bělá (6., 10 b., 9:7).
Richard Polák, trenér Libišan: „Rohovládova Bělá patří k tomu lepšímu, co I. B třída nabízí. Takže se musíme mít na pozoru. A když k tomu připočtu fakt, že nám vypadli čtyři hráči ze základní sestavy, nečeká nás nic lehkého. Do utkání však vstupujeme z pozice vedoucího týmu, a tak nic jiného než výhru nebereme."
Jaroslav Novák, trenér R. Bělé: „Před sezonou jsme se na zápas v Libišanech těšili. Nyní jsme ale v situaci, kdy ke dlouhodobě zraněným přibyla v tomto týdnu řada hráčů s chřipkovým onemocněním. Takže netuším, v jaké sestavě nastoupíme. Přestože se jedná o katastrofický scénář, nedáme kůži lacino. Jsme si ovšem plně vědomi síly domácích, kteří jsou, nejen dle dosažených dosavadních výsledků, jednoznačně favoritem celé soutěže."
Tip Deníku: 1

Sobota 16.30:
TJ Sokol Rosice nad Labem (12., 4 b., 11:14) – SK Starý Mateřov (9., 7 b., 13:15).
Petr Čihák, trenér Rosic: „Před týdnem jsme se Zámrskem těsně prohráli, proto teď už potřebujeme naplno bodovat. Navíc když hrajeme znovu na domácím hřišti. Nováčka však nesmíme podcenit. Všichni hráči se musí na hřišti o body porvat. Chceme hrát od začátku zodpovědně v obraně, aby se neopakoval minulý zápas. A samozřejmě vstřelit nějaké góly."
Jiří Hruška, trenér, Starého Mateřova: „V derby narazíme na soupeře, kterému se vstup do soutěže výsledkově moc nevydařil. Na druhou stranu je to zkušený mančaft a my se po posledních výsledcích také nenacházíme v úplné herní pohodě. Proto bychom brali jakýkoliv bodový zisk. Budeme se muset obejít bez Zezuly a vykartovaného Hlaváčka."
Tip Deníku: 1

Neděle 13.30:
TJ Sokol Mnětice (14., 3 b., 6:22) – TJ Sokol Dobříkov (8., 8 b., 11:15).
Martin Tláskal, hráč Mnětic: „Soutěž se pomalu láme do druhé poloviny a my máme na kontě pouze tři body. Takže v dalším domácím utkání už potřebujeme nutně bodovat. Sestava by měla být kompletní a navíc se z Anglie na zápas vrátila opora zadních řad Hutla."
Tip Deníku: 1

Neděle 16.30:
SK Řečany nad Labem 1920 (5., 11 b., 13:11) – FK Proseč (7., 8 b., 15:16).
Jiří Kočí, trenér Řečan: „Musíme přerušit sérii proher. Nic na tom nemění fakt, že nastoupíme v silně okleštěné sestavě. Nicméně to už je současný kolorit Řečan. Od hráčů, kteří nastoupí očekávám větší nasazení. A to hned od úvodního hvizdu. Ne, až když budeme prohrávat. Rovněž musíme zvýšit důraz v šestnáctce soupeře."
Tip Deníku: 1

Neděle 16.30:
SK Sokol Prosetín (11., 5 b., 13:16) – TJ Spartak Sezemice (13., 4 b., 11:18).
Ondřej Kumpan, trenér Sezemic: „Z prohraného utkání s Libišany se ani moc oklepávat nemusíme, v něm jsme mohli jen překvapit. Prosetín moc neznáme, ale doufáme, že se předvedeme v důstojnější roli než v posledním zápase. Přestože hrajeme venku, věřím, že se porveme o vítězství."
Tip Deníku: 0