Sobota 14.30: FC Titanic Srch (5., 19 b., 19:19) – FK Přelouč (7., 17 b., 25:20).
Rostislav Němeček, trenér Srchu: „V malém derby, kdy se opět potkávají staří známí protivníci, očekávám kvalitní utkání. Přelouč pokaždé kdy jsme se s ní střetli, tak chtěla hrát fotbal, což vyhovuje oběma mužstvům. To ale samozřejmě platí za předpokladu, že oba soupeři dají alespoň částečně do kupy základní sestavu."
Václav Slavík, trenér  Přelouče: „Ke zraněným a nemocným přibyl distancovaný Koch, takže náš kádr je hodně prořídlý. Co jsem ale četl, tak soupeř je na tom podobně. Přesto doufám, že se bude hrát dobrý a slušný fotbal. Tak jak to vždy při vzájemných zápasech  bývalo."
Tip Deníku: 0

Sobota 14.30: TJ Sokol Staré Hradiště (10., 13 b., 17:20) – SK Sokol Prosetín (11., 8 b., 13:31).
Jaroslav Mudroch, trenér Hradiště: „V několika posledních zápasech jsme sice herně nepropadli, ale nebodujeme. Ve vyrovnaných duelech je znát deficit vítězné branky. Soupeř v posledním kolo zažil velký výprask v Moravské. Rozhodně nechceme připustit, aby chtěl něco napravovat u nás." 
Tip Deníku: 1

Neděle 14.30: AFK Horní Jelení (1., 25 b., 33:13) – TJ Sokol Pomezí (6., 18 b., 25:13).
Jaroslav Frydrych, trenér Jelení: „Soupeř působil sice v minulé sezoně stejně jako my v I. B třídě, ovšem ve vedlejší skupině. O herním stylu Pomezí tak nic nevíme. Poslalo nám ale jednu hodně velikou vizitku. Vždyť neprohrálo poslední čtyři kola. Z toho tři krát zvítězilo. Porazilo  Načešice i Srch, se kterými jsme remizovali. Takže to ukazuje jejich sílu a sžití se s vyšší soutěží. Přestože se jedná o kvalitní tým, který určitě nepodceníme, budeme hrát pouze o vítězství. Nemůžeme zklamat naše diváky a zkazit si celou domácí sezonu. Poprvé za celý podzim jsme v plném zdravotním stavu." 
Tip Deníku: 1