Libišany – Horní Jelení 1:0
Jan Zadrobílek, trenér Libišan: „Co k tomu říci. I toto utkání nám ukázalo, že máme v zimním období o čem přemýšlet. Koncovka je pro nás momentálně španělská vesnice. Se vší pokorou a úctou k soupeři, i kdyby v bráně stál kbelík s teplou vodou, zcela určitě bychom jej trefovali. Naši defenzivu nehodnotím, protože není co. Soupeř nás nijak neprověřil, když na naši polovinu se dostával jen sporadicky. Pozitivum zápasu jsou tři povinné body do tabulky. A také herní vytížení hráčů, kteří během sezony nedostávali tolik prostoru."
Tomáš Baťa, trenér Horního Jelení: „Poslední podzimní zápas na hřišti ambiciózního lídra soutěže jsme zvládli se ctí. Je pravda, že i domácí nebyli v plné síle a my se hlavně soustředili na obranu. Také nám nic jiného nezbývalo, nicméně účel světí prostředky. Nakonec nebýt smolné situace v prvním poločase, nemuseli jsme prohrát. Na druhou stranu v některých situacích při nás stálo štěstíčko. A kdyby si v poslední minutě naši hráči nedávali přednost v zakončení, mohla být rozlučka s podzimem veselejší…"

Ústí n. O. B – St. Hradiště 4:2
Jaroslav Mudroch, trenér Starého Hradiště: „V první půli byla hra vyrovnaná. Domácí šli do vedení díky proměněné penaltě za nastřelenou ruku. Vyrovnali jsme po přetaženém centru Pitterleho, kdy Klouda technicky přehodil brankáře. Otočit skóre mohl Oulický, který trefil jen břevno. Několikrát měl možnost i Shejbal. Druhý poločas vyvinuli domácí zlepšenou hrou tlak a často se dostávali do přečíslení. Gólově se ale na druhé straně mohl zapsat opět Shejbal. Tutovku chytil Bílek, pak se ale dvakrát prosadili ústečtí hráči. Snížení zařídil aktivitou Šmíd, jemuž ukopl v náběhu míč domácí obránce do vlastní sítě. Vítězství potvrdili domácí výstavní střelou do šibenice. Šlégr pak už jen orazítkoval břevno. Bylo vidět, že nám druhý poločas docházely hlavně psychické síly. Nepodrželi jsme míč, jenom jsme to v kritické fázi bouchali nahoru. Bez kombinace se hned vracela aktivita na kopačky domácích. A ti si s tím poradili."

Dol. Újezd – Pardubičky 6:1
Stanislav Procházka, asistent trenéra Pardubiček: „Utkání se hrálo na velmi nekvalitním terénu, který vyhovoval domácím . Ti si s nerovností nedělali hlavu a nakopáváním míčů se poměrně lehce dostávali k naší bráně. Po jedné akci šli do vedení. Přidali jsme a vyrovnali Strouhalem. Pak jsme dvacet minut byli lepší, ale šance jsme nevyužili. Újezd se po jednom brejku znovu dostal do plusu, když si míč srazil do vlastni sítě Froš. Osudným se nám stal přelom poločasů, kdy soupeř po chybách nezkušených dorostenců šel do tříbrankového trháku. Po dalších dvou gólech polevil a my mohli utkání zkorigovat. Nebylo nám však přáno: dvě tyče, nastřelení hráče na brankové čáře a zákroky gólmana. Klíčovým okamžikem bylo odstoupení Münzbergera, po němž se nám úplně rozpadla hra obrany."